Inari-Saariselän alueelta löytyy kattavasti reittejä ympärivuotisesti. Kesällä yli 230km merkittyjä reittejä ja talvella yli 80km merkittyjä talvipyöräily- ja monikäyttöreittejä. Hiihtolatuja on suihkittavana yli 200km talvikaudella. Olemme koonneet matkailualueen parhaimmat reitit yhteen paikkaan, joten löydät varmasti itsellesi sopivia reittejä koettavaksi.

Uusi reitit -sivu tuo alueen parhaimmat reitit kattavine tietoineen ulottuvillesi. Voit tallentaa reittijäljen itsellesi ja seurata sitä myös offline tilassa ollessasi kuuluvuusalueen ulkopuolella. Sivu päivittyy reittien osalta jatkuvasti ja pyrimme esittämään reittejä koko alueen kattavasti.

Talvikaudelle reitistön täydentävät latujäljet, jotka lisätään Outdooractiveen talvipolkujen lisäksi heti, kun se on mahdollista.

Reitit

Alueen reitit koottuna outdooractiveen

Etsitpä sitten reittiä pyöräiltäväksi vaellettavaksi tai esteettömänä kuljettavaksi, niin löydät ne uudelta reitit -sivultamme!

Pyöräilyreittejä Saariselän alueella

outdooractive This website uses technology and content from the Outdooractive Platform.

Ympärivuotinen avotunturipyöräily

Yli 200 kilometriä merkittyjä reittejä tarjoaa huikeat mahdollisuudet pyöräilyyn loman jokaisena päivänä. Pyöräily on antoisaa, koska ei ole liian kuuma, mutta päivät ovat silti vielä lämpimiä. Reitit ovat pyöräiltävissä aina paksumman lumipeitteen tuloon saakka, jonka jälkeen pyöräiltäväksi avautuu talvipyöräilyn reitit.

Talvisin OFB-maastoon vedetään talvipyöräilyreittejä ja voit samalla reissulla lasketella Euroopan pohjoisimmassa hiihtokeskuksessa. Revontulten näkeminen täällä on hyvin todennäköistä, joten iltaisin kannattaa suunnata katse myös taivaalle.

Saariselkä on ympärivuotinen ulkoilukeskus. Löydät Saariselältä kaikki modernin matkailukeskuksen palvelut, kuten hotellit, ravintolat, kylpylän, lasi-igluja, pyörävuokraamoja, oppaita sekä pelastuslaitoksen. Pääsy reiteille on lyhyempi, nopeampi ja helpompi kuin useimmissa muissa keskuksissa.

Pyöriä löytyy vuokralle koko matkailualueen laajuudelta, joten voit yhdistää lomaasi pyöräilyä myös muissa kohteissa ja tutustua alueemme monipuoliseen luontoon ja kulttuuriin. Pyöräile esimerkiksi Utsjoella ja Nuorgamissa keskellä tunturiylänköjä.

Seuraa meitä somessa!

News