Talvi

Talviaktiviteetteja joka lähtöön

Pohjoisen talvi alkaa mystisellä kaamoksella, jolloin aurinko pysyttelee horisontin takana. Kaamos on loistavaa aikaa revontulien katseluun ja talvisiin aktiviteetteihin. Talven ihmemaassa lumi pöllyää pitkälle kevääseen. Hanget ovat paksuimmillaan maalis-huhtikuun vaihteessa, jolloin lunta voi olla lähes metrin. Kevättalvi on mitä mainiointa ulkoiluaikaa: aurinko lämmittää ja valoa riittää pitkälle iltaan.

Talvinen Saariselkä on perinteisesti tunnettu hiihtäjän paratiisina. Latuverkoston rinnalla on reitistöjä niin talvipyöräilyyn, lumikenkäilyyn, kelkkailuun kuin kävelyynkin. Laskettele Saariselällä, lähde kelkkasafarille tai hiljaiseen luontoon poro- tai koiravaljakkoajelulle.  Inarissa ja Utsjoella pääset tutustumaan aitoon saamelaiseen kulttuuriin ja nykypäivän saamelaiseen elämänmenoon.  Aktiivisen talvipäivän päätteeksi voit ihailla revontulien tanssia taivaalla!

Tuntureiden taikaa, kultamaiden lumoa ja arktista kulttuuria

Pohjoisimmassa Lapissa sinua ympäröi arktinen luonto ja saamelainen kulttuuri. Kahdeksan vuodenaikaa tarjoavat mahdollisuuksia nauttia luonnosta ja kulttuurista hyvin monella tavalla, ympäri vuoden. Tarjoamme aidot olosuhteet nauttia lomastasi.  

Katso täältä kaikki aktiviteetit ja elämykset mitä pohjoisin Lappi tarjoaa! Voit selata alueen palvelutarjontaa vuodenaikojen tai matkakohteesi mukaan, tai tutkia juuri sinua kiinnostavia elämyksiä. Täältä löydät aidon Lapin.