Välinevuokraus

Vuokraa urheiluvälineet paikan päällä

Aina mukaan ei mahdu kaikki. Välinevuokraamoista löydät lumikengät, maastopyörät, kanootit ja monet muut liikuntavälineet. Vuokraamalla välineet paikan päällä, voit kokeilla joka päivä jotain uutta, ja mikä tärkeintä, aina turvallisilla ja laadukkailla välineillä. Myös maastohiihtäjät löytävät suksivuokraamoista aina keliin soveltuvat sivakat, ja rinteille voi suunnata ilman omia laskuvermeitä. Vietä huoletonta lomaa vähemmin matkatavaroin ja luota paikallisiin ammattilaisiin välinevalinnoissasi!

Varusteiden vuokraus on erinomainen tapa tutustua pohjoiseen luontoon omatoimisesti ja on hyvä vaihtoehto opastetuille retkille – miksi et kokeilisi lomallasi molempia. Täältä löydät pohjoisimman Lapin välinevuokraamot.

Tuntureiden taikaa, kultamaiden lumoa ja arktista kulttuuria

Pohjoisimmassa Lapissa sinua ympäröi arktinen luonto ja saamelainen kulttuuri. Kahdeksan vuodenaikaa tarjoavat mahdollisuuksia nauttia luonnosta ja kulttuurista hyvin monella tavalla, ympäri vuoden. Tarjoamme aidot olosuhteet nauttia lomastasi.  

Katso täältä kaikki aktiviteetit ja elämykset mitä pohjoisin Lappi tarjoaa! Voit selata alueen palvelutarjontaa vuodenaikojen tai matkakohteesi mukaan, tai tutkia juuri sinua kiinnostavia elämyksiä. Täältä löydät aidon Lapin.