Kesä

Lapin kesä ja yötön yö

Lapin kesä alkaa arvaamatta, sillä luonto siirtyy talvesta kesään vauhdilla. Muutamassa lämpimässä päivässä puut puhkeavat lehteen ja joet sekä järvet vapautuvat jäisestä peitteestään. Yötön yö on alkanut jo toukokuun puolella, ja jatkuu heinäkuun loppuun. Pohjoisimman Lapin kesässä valoa ja aikaa on yllin kyllin ja aurinko paistaa vuorokauden ympäri.

Kesästä ja Lapin luonnosta voit nauttia monella eri tapa – vuorokauden ympäri! Valoa ja virtaa riittää niin eläin- kuin kasvikunnallekin, ihmisistä puhumattakaan. Koe keskiyön auringon ainutlaatuinen tunnelma esimerkiksi yökalastuksella tai -vaelluksella. Luonto-oppaan seurassa opit taatusti uutta Lapin luonnosta!

Tuntureiden taikaa, kultamaiden lumoa ja arktista kulttuuria

Pohjoisimmassa Lapissa sinua ympäröi arktinen luonto ja saamelainen kulttuuri. Kahdeksan vuodenaikaa tarjoavat mahdollisuuksia nauttia luonnosta ja kulttuurista hyvin monella tavalla, ympäri vuoden. Tarjoamme aidot olosuhteet nauttia lomastasi.  

Katso täältä kaikki aktiviteetit ja elämykset mitä pohjoisin Lappi tarjoaa! Voit selata alueen palvelutarjontaa vuodenaikojen tai matkakohteesi mukaan, tai tutkia juuri sinua kiinnostavia elämyksiä. Täältä löydät aidon Lapin.