Matkailuneuvonta

Mitä voit tehdä ja missä kannattaa käydä pohjoisimmassa Lapissa? Missä ruokailla ja minne majoittua? Tai kenties haluat tietoa vaellusreiteistä, varaustuvista tai kalastusluvista?

Pohjoisimman Lapin alueella matkailuneuvonta ja Metsähallitus tekevät saumatonta yhteistyötä. Näin sinä saat matkailuneuvonnasta tietoa koko matkailualueen alueen palveluista sekä kansallispuistoista ja erämaa-alueista. Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan alueen matkailuneuvontaan ja Metsähallituksen palvelupisteeseen Inarissa.
Inari +358 40 168 9668 tourist.info@inari.fi

Terveydenhoito

Ivalon terveyskeskus löytyy osoitteessa Sairaalantie 15, 99800 IVALO. 24 h / vrk päivystävä sairaanhoitaja (vain ensiapuluontoiset ja kiireelliset puhelut) on tavoitettavissa numerosta 040 770 9187. Ivalon terveyskeskuksen muut yhteystiedot löydät täältä.

Tutustu lisää alueeseen

Saapuminen

Inari-Saariselkä sijaitsee pohjoisessa, mutta kuitenkin vain muutaman tunnin päässä Etelä-Suomesta. Lappiin pääset usealla eri tavalla, ja usein matka on elämys itsessään.

{{ howToGetHere.title }}

Liikkuminen

Matkustaessasi arktisilla alueilla on hyvä muistaa, että etäisyydet voivat olla melko pitkiä. Nautithan näköaloista siirtyessäsi kohteesta toiseen.

Kohteesta
kohteeseen

Etäisyys

  • Autolla {{carTime.h}}{{carTime.min}}
  • Pyörällä {{cyclingTime.h}}{{cyclingTime.min}}