Saariselkä Ski & Sport Resort on Euroopan pohjoisin hiihtokeskus ja meiltä löytyy palkittu hiihtokoulu. Rinteet tarjoavat laskettavaa kaikentasoisille ja -ikäisille kahdella tunturilla, Kaunispäällä ja Iisakkipäällä. Maankuulu 2 kilometriä pitkä pulkkamäki vetää puoleensa niin matkailijoita kuin paikallisiakin etenkin revontulivalojensa ansiosta.

Kesäisin keskuksen tarjonta säilyy monipuolisena. Bike Park palvelee pyöräilyn harrastajia niin pyörävuokraamon kuin bikeshopin muodossa, sekä Caravan Park erilaisine yöpymispaketteineen automatkailijoita. Ravintola Lieggâ Láávu palvelee asiakkaita talvisin rinneravintolana ja kesäisin kahvilana. Minigolf -radan parissa viihtyy hetken jos toisenkin ja uudessa rantasaunassamme Luttojoen rannalla rentoudut mukavasti pyöräretken päätteeksi.

Saariselkä Ski & Sport Resort tarjoaa erilaisia ohjattuja retkiä niin lumikenkäilystä hiihtoon ja pyöräilyyn. Vuokraamosta saatavilla laaja valikoima erilaisia harrastusvälineitä niin kesäksi että talveksi. Palkittu hiihtokoulu tarjoaa asiantuntevaa opetusta eritasoisille ja -ikäisille laskettelun ja lumilautailun maailmaan.

Saariselkä sijaitsee Inarin kunnassa, Valtatie E4:n varressa (E75). Yksi Suomen suurimmista kansallispuistoista, Urho Kekkosen kansallispuisto, on Saariselän välittömässä läheisyydessä tarjoten loistavat luontoretkeily- & vaellusmahdollisuudet. Saariselälle pääse helposti lentäen, bussilla tai autolla. Lähin lentokenttä Ivalo on n. 20 minuutin bussimatkan päässä Saariselältä.Saariselkä Ski & Sport Resort on Euroopan pohjoisin hiihtokeskus ja palkittu hiihtokoulu. Kesäisin tarjonta muuttuu sekä pyöräilyyn että automatkailuun soveltuvaksi. Bike Park palvelee pyöräilyn harrastajia niin alamäkiratojen kuin pyörävuokraamon muodossa, sekä Caravan Park erilaisine yöpymispaketteineen karavaanareita.

Rinteet tarjoavat laskettavaa kahdella tunturilla, Kaunispäällä ja Iisakkipäällä, kaikentasoisille laskijoille ja lautailijoille. Kesästä 2019 alkaen myös Bike Park Saariselkä avattu rinnekeskeskukseen. Tarjolla eri tasoisia reittejä hissi- /alamäkipyöräilyyn. Tuolihissi vie pyörän ja pyöräilijän Kaunispään huipulle mistä merkatut reitit alas. Vuokraamosta pyörät ja varusteet. Myös maisemakierrokset hissillä kesäisin.

https://www.youtube.com/watch?v=1GDy2o_wB10&t=59s

Contact information

Saariselkä Ski & Sport Resort

Kullanhuuhtojantie, 99830 Saariselkä

+ 35816 668 882
info@skisaariselka.fi

Instagram
Facebook

 

Website

Contact information

Saariselkä Ski & Sport Resort

Kullanhuuhtojantie, 99830 Saariselkä

+ 35816 668 882
info@skisaariselka.fi

Instagram
Facebook

 

Website

Activities