Etätyöskentely

Etsitkö uutta näkökulmaa työhösi? Anna meidän olla oppaasi. Yhdistä etätyö ja Pohjois-Lapin inspiroiva ympäristö

Meillä on useita vaihtoehtoja etätyöskentelyyn. Ympäristö mahdollistaa hyvän työrauhan ja työskentelyn lomassa voit liikkua luonnossa ja palautua. Majoitustarjonnassa on useita etätyöskentelyyn soveltuvia kohteita ja alta löydät myös valmiita ehdotuksia. Tutustu mahdollisuuksiin ja yhdistä työnteko sekä palautuminen aidossa Lapissa.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Aktiviteetteja etätyöskentelypäiviin

Tutustu alueen monipuolisiin aktiviteetteihin ja valitse sopivaa tekemistä. Voit varata aktiviteetit ennakkooon verkkokaupasta.

Tutustu aktiviteetteihin

Majoituskohteita etätyöskentelyyn

Alueella on runsas valikoima erilaisia majoitusvaihtoehtoja, jotka mahdollistavat myös etätyöskentelyn. Tutustu ja varaa mieleisesi ymäristö niin työskentelyyn kuin palautumiseenkin.

Lue lisää

Matka pohjoisimmassa Lapissa on seikkailu täynnä odottamattomia kohtaamisia luomoavan kauniin luonnon ja mielenkiintoisen kulttuurin kanssa. Alta löydät inspiroivia aiheita, tietoa alueesta ja syitä vierailla pohjoisimmassa Lapissa.

Tutustu pohjoisimman Lapin matkakohteisiin

Tutustu pohjoisimman Lapin alueen eläväisiin kyliin ja mielenkiintoisiin kohteisiin. Täällä koet tuntureiden taikaa, elät kultamaiden lumoa ja kosketat arktista kulttuuria. Täällä sinua odottaa aito Lappi.

Saapuminen ja liikkuminen

Tänne on helppo tulla ja matkanteko on elämys itsessään . Pohjois-Lappiin pääsee useilla eri tavoilla – lentäen Ivaloon, omalla tai vuokra-autolla tai junalla Rovaniemelle josta on jatkoyhteys linja-autolla alueelle.

Saapuminen

Inari-Saariselkä sijaitsee pohjoisessa, mutta kuitenkin vain muutaman tunnin päässä Etelä-Suomesta. Lappiin pääset usealla eri tavalla, ja usein matka on elämys itsessään.

{{ howToGetHere.title }}

Liikkuminen

Matkustaessasi arktisilla alueilla on hyvä muistaa, että etäisyydet voivat olla melko pitkiä. Nautithan näköaloista siirtyessäsi kohteesta toiseen.

Kohteesta
kohteeseen

Etäisyys

  • Autolla {{carTime.h}}{{carTime.min}}
  • Pyörällä {{cyclingTime.h}}{{cyclingTime.min}}