Etätyöskentely

Etsitkö uutta näkökulmaa työhösi? Anna meidän olla oppaasi. Yhdistä etätyö ja Pohjois-Lapin inspiroiva ympäristö

Inari-Saariselkä matkailualueella on useita vaihtoehtoja etätyöskentelyyn. Ympäristö mahdollistaa hyvän työrauhan ja työskentelyn lomassa voit liikkua luonnossa ja palautua. Majoitustarjonnassa on useita etätyöskentelyyn soveltuvia kohteita ja alta löydät myös valmiita ehdotuksia. Tutustu mahdollisuuksiin ja yhdistä työnteko sekä palautuminen aidossa Lapissa.

Ajatus kulkee ja sielu lepää – etätöihin Giellajohkaan!

Giellajohka on uniikki lomakeidas Kaamasen ja Karigasniemen välillä. Upeat, täysin varustellut lasiseinäiset lomamökit ja huikea erämaaluonto siivittävät sinut tuloksekkaaseen etätyöhön ja henkiseen harmoniaan. Nopea valokuitu antaa sinulle mahdollisuuden jakaa työsi tulokset ja innovaatiot saman tien työyhteisösi kanssa. Töiden lomassa tai päätteeksi rentoudut hiihtämällä erämaaladuilla, lumikengäilemällä puhtaalla puuterilumella tai vaikka päräyttämällä moottorikelkalla pienen seikkailun erämaareiteillä. Kalastutukseen hurahtaneet viemme pyytämään taimenia, rautuja, harreja, siikoja, ahvenia ja haukia. Jotta matkustamisesi olisi mahdollisimman helppoa saat käyttöösi veloituksetta kunnon talvihaalarit ja safarikengät sekä ilmaiseksi lainaamme murtomaa- ja eräsuksia, lumikenkiä ja pilkkivarusteita. Pienessä ja kodikkaassa ravintolassamme nautit puhtaasta luonnosta ammennettuja aitoja Lapin herkkuja. Myös lämminhenkinen henkilökuntamme on tukenasi ja aina valmiina auttamaan.

Tutustu ja varaa

Erittäin etäälle etätöihin – Hotelli Utsjoki

Haluaisitko tehdä töitä erittäin etäällä kaikesta? Tule etätöihin Utsjoelle ja nauti Suomen pohjoisimman alueen hiljaisuudesta ja kaamoksesta. Vapaa-ajalla tutustut saamelaiskulttuuriin, pilkit järvillä ja hiihdät tuntureissa tai seuraat revontulia. Työskentelet aamusta hotellin tarjoamassa työtilassa (kokoustilat tai hotellihuone), lounaan voit nauttia hotellin lounasbuffetista. Voit ulkoilla ja jatkaa työpäivää omaan tahtiisi.

Majoittuminen hotellihuoneissa. Varusteena kahvin-/ vedenkeitin ja jääkaappi, toki voit kahvitauolla käydä myös hotellin ravintolassa. Perheellisille tarjoamme edullista Kalastajatalon huoneistoa, jossa 2 makuuhuonetta ja keittiö sekä suihku & wc. Etätyöläisen työpisteeksi varmistetaan rauhallinen hotellin työpiste, jossa wifi – yhteys ja mahdollisuus tulostukseen. Tarvittaessa paketti sisältää lounaan, illallisen, saunomismahdollisuuden hotellin saunassa ja osallistumisen hotellin talviohjelmapaketteihin.

Vuokra huoneista erikseen 2 viikoksi, 1 kuukaudeksi tai pidempään sisältäen työskentelytilan hotellin tiloista ja toimivan wifin. Kysy lisää: hotel@hotelutsjoki.fi

Tutustu majoitukseen

Aktiviteetteja etätyöskentelypäiviin

Tutustu alueen monipuolisiin aktiviteetteihin ja valitse sopivaa tekemistä. Voit varata aktiviteetit ennakkooon verkkokaupasta.

Tutustu aktiviteetteihin

Majoituskohteita etätyöskentelyyn

Alueella on runsas valikoima erilaisia majoitusvaihtoehtoja, jotka mahdollistavat myös etätyöskentelyn. Tutustu ja varaa mieleisesi ymäristö niin työskentelyyn kuin palautumiseenkin.

Lue lisää

Matka kaukana pohjoisessa on seikkailu täynnä odottamattomia kohtaamisia Lapin luomoavan kauniin luonnon ja mielenkiintoisen kulttuurin kanssa. Alta löydät inspiroivia aiheita, tietoa alueesta ja syitä vierailla pohjoisimmassa Lapissa.

Tutustu pohjoisimman Lapin matkakohteisiin

Tutustu pohjoisimman Lapin alueen eläväisiin kyliin ja mielenkiintoisiin kohteisiin. Täällä koet tuntureiden taikaa, elät kultamaiden lumoa ja kosketat arktista kulttuuria. Täällä sinua odottaa aito Lappi.

Saapuminen ja liikkuminen

Tänne on helppo tulla ja matkanteko on elämys itsessään . Pohjois-Lappiin pääsee useilla eri tavoilla – lentäen Ivaloon, omalla tai vuokra-autolla tai junalla Rovaniemelle josta on jatkoyhteys linja-autolla alueelle.

Saapuminen

Inari-Saariselkä sijaitsee pohjoisessa, mutta kuitenkin vain muutaman tunnin päässä Etelä-Suomesta. Lappiin pääset usealla eri tavalla, ja usein matka on elämys itsessään.

{{ howToGetHere.title }}

Liikkuminen

Matkustaessasi arktisilla alueilla on hyvä muistaa, että etäisyydet voivat olla melko pitkiä. Nautithan näköaloista siirtyessäsi kohteesta toiseen.

Kohteesta
kohteeseen

Etäisyys

  • Autolla {{carTime.h}}{{carTime.min}}
  • Pyörällä {{cyclingTime.h}}{{cyclingTime.min}}