Tapahtumat

Feb 2023

Saariselkä MTB Fatbike 2023

Saariselkä MTB Fatbike 2023

Saariselkä MTB Fatbike järjestetään Saariselällä 11.2.2023!

Sarjat ja hinnat

Sarja: Numerot 1-50 Numerot 51-100 Numerot 101-200
N/M harraste 30km 50€ 60€ 70€
N/M eAdventure 30km 50€ 60€ 70€

Saariselkä MTB Fatbiken hinnat määräytyvät ilmoittautumisjärjestyksen mukaan, eli ensimmäisenä ilmoittautuvat saavat halvemman hinnan kuin myöhemmin ilmoittautuvat.

Jälki-ilmoittautuminen

Ilmoittautumispalvelu on auki 10.2.2023 klo 23.59 asti. Tämän jälkeen ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla tai kisakansliassa.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista kisapäivän aamuun asti. Suosittelemme jälki-ilmoittautumaan sähköpostilla, jolloin kisakansliassa asioiminen tapahtuu nopeammin. Ilmoittautumistiedot voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen mail@outdoorexpert.fi.

Maksu kisakansliassa onnistuu pankki- ja luottokorteilla sekä Mobilepaylla.

Mitä eroa sarjoilla on?

Harrastesarja on Saariselkä MTB Fatbiken kisasarja. Sarja jaetaan ikäluokkiin mikäli osallistujia on riittävän paljon.

eAdveture on nimensä mukaisesti seikkailusarja sähköpyörille. Sarja ei siis ole kisasarja, eikä siinä näin ollen ole ajanottoa eikä osallistujille jaeta palkintoja.

Hinnat sisältävät:

  • osallistuminen
  • osallistumisnumero
  • huolto reitin varrella
  • ruokailu kisan jälkeen

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksun voit maksaa Visa/Mastercard korttimaksuilla sekä ePassin, Smartumin, Edenredin ja Eazybreakin liikuntaeduilla.

Arctic Trail Winter 2023

Arctic Trail Winter 2023

Arctic Trail Winterin reitti vie osallistujan legendaariseen Kulmakuruun. Reitti on noin 30km pitkä.

Hinnat

Numerot 1-50

50€

Numerot 51-100

60€

Numerot 101-200

70€


Hinnat sisältävät:

  • osallistuminen
  • osallistumisnumero
  • huolto reitin varrella ja maalissa
  • ruokailu kisan jälkeen

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksun voit maksaa suoraan ilmoittautumisjärjestelmään Visa/Mastercard korttimaksulla sekä Smartum, Epassi, Edenred ja Eazybreak liikuntaeduilla.

Jälki-ilmoittautuminen:

Ilmoittautumispalvelu on auki 10.2.2023 klo 23.59 asti. Tämän jälkeen ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen mail@outdoorexpert.fi tai kisakansliassa.

Maksu kisakansliassa onnistuu pankki- ja luottokorteilla sekä Mobilepaylla.

Tapahtumakuva: Outdoor Expert https://www.outdoorexpert.fi/arctic-trail-winter/

Hiihtolomien viikko-ohjelma Euroopan pohjoisimmassa hiihtokeskuksessa

Hiihtolomien viikko-ohjelma Euroopan pohjoisimmassa hiihtokeskuksessa

Hiihtolomat lähestyvät ja tätä silmällä pitäen olemme suunnitelleet kaikenlaista pientä hauskaa ohjelmaa lomaviikkojen ajaksi tunturiin tulijoille.

Viikko-ohjelma pyörii kaikkien hiihtolomaviikkojen 8,9 ja 10 ajan. Kurkkaa tarkempi ohjelma alta! Vinkki vitosena suosittelemme kaikkia ostamaan hissiliput etukäteen verkkokaupastamme, jotta lomalla ei tarvitse käyttää yhtään ylimääräistä minuuttia jonottamiseen. Jos sinulla on olemassa oleva axess-kortti, voit ostaa siihen aikaa suoraan netistä, tai sitten ostaa lipun ilman korttia ja hakea etukäteen ostetun hissilipun noutoboxistamme, joka sijaitsee ravintola Lieggâ Láávun edessä.

Viikko-ohjelma (8,9,10)

Maanantaisin – Fazerin sponsoroimat Easy Slalom pujottelukisat klo 16–17 tuolihissin viereisessä rinteessä numero 4. Käy kellottamassa oma aika ja haasta kaverisi mukaan!  Palkintojenjako kaikille osallistujille vuokraamorakennuksen edessä klo 17:30.

Tiistaisin – Snowtube-keilausta klo 16 – 17:30. Tapaamispaikka tubealueella, rinteessä numero 23.  Kilpailu sisältää kaksi laskua ja kaadettujen keilojen lukumäärän mukaisesti luvassa pieniä palkintoja. Käy kokeilemassa onneasi! Koko perheen aktiviteetti.

Keskiviikkoisin – Rinnelimbo käynnistyy naruhissillä klo 16 – 17:30. Ei muuta kuin venyttelyt käyntiin ja mukaan kisaamaan! Tapaaminen suoraan naruhissillä, rinteessä numero 19 & 20. Kaikille osallistujille luvassa palkintoja!

Perjantaisin – Bongaa Werneri rinteistä klo 16-17 välillä, käy moikkaamassa ja hakemassa pieni herkku matkaan! 😊

Lauantaisin – Hyvänmielen parkkijamit klo 16 – 17:30! Tutustutaan porukalla parkkilaskemisen saloihin, eri obstaakkeleihin, hyppyreihin ja temppuihin. Aikaisempaa kokemusta parkkilaskemisesta ei tarvita, riittää kun osaa lumilautailla tai lasketella rinteessä! Hiihtokoulun opettajamme antavat ilmaista opetusta ja heidät löytää Kaunispään parkista, rinteestä numero 6. Tunnistat opettajamme punaisista hiihtokoulun takeista, joissa lukee “Ski School”. Osallistumispalkinnot luvassa kaikille – eli ei muuta kuin rohkeasti mukaan!

Sunnuntaisin –  Fazerin sponsoroima rinnesuunnistus käynnissä koko päivän. Suunnistuskartat saat vuokraamosta. Löydätkö kaikki rinnealueelle piilotetut rastit? Kaikille osallistujille luvassa palkinnot!

Rinneaktiviteettien lisäksi hiihtolomaviikkojen aikana käynnissä kuvakilpailu, johon osallistumalla voit voittaa 40€ arvoisen lahjakortin hiihtokeskukseen (vuokraamo, ski shop, ravintola)! Toimi näin: ota kuva tai video, postaa se instagramiin ja lisää hashtag #SkisaariselkäGoodTimes ja tägää meidät mukaan @skisaariselka. Paras kuva tai video palkitaan hiihtolomaviikkojen jälkeen ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Antoisia lomahetkiä tunturissa!

Mar 2023

1 2

Ilmoita tapahtuma

Lähetä tiedot uusista tapahtumista Inari-Saariselkä Matkailun tapahtumakalenteriin.