Tapahtumat

Pikkujoulut pohjoisimmassa Lapissa 2022

Pikkujoulut pohjoisimmassa Lapissa 2022

Vuosi on viimeisellä neljänneksellä ja katseet ovat kääntyneet kohti talvea. Monien mielessä siintää joululoma, mutta sitä ennen tunnelmaan on parasta virittäytyä pikkujoulujen merkeissä. Mikä olisi parempaa kuin juhlistaa mennyttä vuotta ystävien tai tiimin kesken pohjoisimmassa Lapissa?

Etsitpä sitten ensilumen aktiviteetteja pienemmälle tai isommalle ryhmälle, niin täältä löydät kaiken tarvittavan majoituksesta ruokailuun ja elämyksien pariin.

Pikkujoulupaketteja alueella

Enemmän ja vähemmän aikaa on vietetty etätöissä kukin tahollaan, mutta nyt viimeistään on taas kokoontua ja vaihtaa kuulumisia ja ajatuksia kasvotusten. Oletko kuullut lausahduksen kuinka liikeidea tai uudistus on lähtöisin saunan lauteilta? Se on aivan totta, sillä vapaa ilmapiiri ja inspiroiva ympäristö antaa tilaa uusille ideoille. Sauna onkin monen elämyksien täyteisen päivän kruunu ja alueelta löytyy valikoima saunoja, jotka voi varata vain omalle ryhmälle tai on mahdollista ostaa myös lippu yleisen vuoron ajalle. Monesta saunasta löytyy ulkoporeallas tai palju. Avantoonkin pääsee valikoiduissa kohteissa.

Pohjoisimman Lapin alueelta löydät parhaimmat tilat ja ruokailumahdollisuudet pikkujouluihin. Muistathan myös tarkistaa mahdolliset tarjoukset ja paketit isommalle ryhmälle!

Elvis Christmas concert by ARON

Elvis Christmas concert by ARON

ELVIS CHRISTMAS

ARON tulkitsee Elvistä Saariselällä

Elvis Presleyn musiikki elää edelleen ja löytää tiensä aina uusien sukupolvien sydämiin, ja on entistäkin ajankohtaisempi uuden ”Elvis”-elokuvan myötä. Yhdysvaltalaista artistia on tituleerattu 1900-luvun tunnetuimmaksi henkilöksi. Presleyn sanotaan nostaneen rock and roll-musiikin yleiseen tietoisuuteen ja häntä pidetään suoranaisen kulttuurisen muutoksen käynnistäjänä. Elokuun 16. päivä tuli kuluneeksi 45 vuotta Presleyn kuolemasta.

Artistin muistoa kunnioitetaan Pyhän Laurin kappelissa tiistaina 13.12 kello 19 alkaen. Presleyn joulu- ja gospel-tuotantoa tulkitsee tilaisuudessa ARON.

Erityistä kiitosta ARON on saanut paitsi vaikuttavasta äänestään, niin myös hänen tavastaan esiintyä ja kohdata yleisö.

Konsertissa kuullaan upeita tulkintoja Elviksen rakastetuimmista joululauluista kuten Silent Night, White Christmas, If Everyday Was Like Christmas…!

Elvis Christmas – Aron
Pyhän Paavalin kappeli, Saariselkä
Ti 13.12 klo 19

Liput 20€ (aik.) / 10€ (lapset alle 12v.)

Info:
AronMusic
P. 040-552 9032
www.aron.fi

—————————
English
ELVIS CHRISTMAS

Elvis Presley’s music is still alive and finding his way to the hearts of new generations again and again and at the moment not least because of new movie ”Elvis”. This american artist has been named the most famous person of the 20th century. Presley is said to popularise rock and roll music and considered to start whole cultural revolution. On August 16th 2022 it was celebrated the 45. anniversary of Elvis death.

For the memory of the artist there will be arranged a concert in Pyhän Paavalin kappeli-chapel on Tuesday 13th of December at 19:00. Presley’s Christmas and gospel songs will be performed by ARON.

Besides his impressive voice ARON has also been praised for his genuine and sincere way of performance.

In this concert you can enjoy wonderful versions of Elvis’ most beloved Christmas songs as Silent Night, White Christmas, If Everyday Was Like Christmas…!

Elvis Christmas – Aron
Pyhän Paavalin kappeli, Saariselkä
Tue 13th of Dec., at 19:00

Tickets 20€ (adult) / 10€ (children below 12 years)

Info:
AronMusic
Tel. +358 40-552 9032
www.aron.fi

Joululoma pohjoisessa Lapissa

Joululoma pohjoisessa Lapissa

Joululoman aikaan aikuisille ja lapsille riittää puuhaa ja unohtumattomia elämyksiä pohjoisimman Lapin alueella.

Koe lumisia seikkailuja rinteissä ja laduilla. Hiihtokoulun kautta voit löytää uuden harrastuksen itsellesi, verestää laskettelun ja lumilautailun taitoja tai hioa jo hyvää tekniikkaa vieläkin paremmaksi. Hiihtokoulu tarjoaa niinikään myös opetusta murtomaahiihdon parissa ja välinevuokraamoista saat itsellesi mieluisat välineet varmasti vuokrattua.

Aurora valojen alla pulkkailu pimeään aikaan on kokemus, jota et halua jättää välistä. Hiihtokeskuksen erikoispulkat ohjautuvat kevyesti ja ovat vahvempia rakenteeltaan. Pulkkailuun voit ostaa lipun suoraan vuokraamosta.

Viime talvena upea Aurora tuvalle johtava polku sai uuden valaistuksen. Pimeän aikaan suuntaa Aurora tuvalle, jossa polun valot valaisevat tykkypuita ja Aurora tuvan suuri terassi tarjoaa mahdollisuuden katsella revontulia Urho Kekkosen kansallispuiston yllä.

 

 

 

 

Saariselkä MTB Fatbike 2023

Saariselkä MTB Fatbike 2023

Saariselkä MTB Fatbike järjestetään Saariselällä 11.2.2023!

Sarjat ja hinnat

Sarja: Numerot 1-50 Numerot 51-100 Numerot 101-200
N/M harraste 30km 50€ 60€ 70€
N/M eAdventure 30km 50€ 60€ 70€

Saariselkä MTB Fatbiken hinnat määräytyvät ilmoittautumisjärjestyksen mukaan, eli ensimmäisenä ilmoittautuvat saavat halvemman hinnan kuin myöhemmin ilmoittautuvat.

Jälki-ilmoittautuminen

Ilmoittautumispalvelu on auki 10.2.2023 klo 23.59 asti. Tämän jälkeen ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla tai kisakansliassa.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista kisapäivän aamuun asti. Suosittelemme jälki-ilmoittautumaan sähköpostilla, jolloin kisakansliassa asioiminen tapahtuu nopeammin. Ilmoittautumistiedot voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen mail@outdoorexpert.fi.

Maksu kisakansliassa onnistuu pankki- ja luottokorteilla sekä Mobilepaylla.

Mitä eroa sarjoilla on?

Harrastesarja on Saariselkä MTB Fatbiken kisasarja. Sarja jaetaan ikäluokkiin mikäli osallistujia on riittävän paljon.

eAdveture on nimensä mukaisesti seikkailusarja sähköpyörille. Sarja ei siis ole kisasarja, eikä siinä näin ollen ole ajanottoa eikä osallistujille jaeta palkintoja.

Hinnat sisältävät:

  • osallistuminen
  • osallistumisnumero
  • huolto reitin varrella
  • ruokailu kisan jälkeen

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksun voit maksaa Visa/Mastercard korttimaksuilla sekä ePassin, Smartumin, Edenredin ja Eazybreakin liikuntaeduilla.

Arctic Trail Winter 2023

Arctic Trail Winter 2023

Arctic Trail Winterin reitti vie osallistujan legendaariseen Kulmakuruun. Reitti on noin 30km pitkä.

Hinnat

Numerot 1-50

50€

Numerot 51-100

60€

Numerot 101-200

70€


Hinnat sisältävät:

  • osallistuminen
  • osallistumisnumero
  • huolto reitin varrella ja maalissa
  • ruokailu kisan jälkeen

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksun voit maksaa suoraan ilmoittautumisjärjestelmään Visa/Mastercard korttimaksulla sekä Smartum, Epassi, Edenred ja Eazybreak liikuntaeduilla.

Jälki-ilmoittautuminen:

Ilmoittautumispalvelu on auki 10.2.2023 klo 23.59 asti. Tämän jälkeen ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen mail@outdoorexpert.fi tai kisakansliassa.

Maksu kisakansliassa onnistuu pankki- ja luottokorteilla sekä Mobilepaylla.

Tapahtumakuva: Outdoor Expert https://www.outdoorexpert.fi/arctic-trail-winter/

Ilmoita tapahtuma

Lähetä tiedot uusista tapahtumista Inari-Saariselkä Matkailun tapahtumakalenteriin.