Ostokset

Rakastu paikallisten taitajien kädenjälkeen ja vie mukanasi palanen pohjoista

Upeiden kokemuksien ja onnistuneen loman lisäksi pohjoisimman Lapin alue tarjoaa myös käsin kosketeltavia matkamuistoja. Saamelaiskulttuuri ja sen käsityöperinteet näkyvät paikallisissa koruissa, asusteissa ja muissa käsityötuotteissa, joita voi ostaa pienistä putiikkeista ja matkamuistomyymälöistä ympäri pohjoisinta Lappia.

Kaupanhyllyltä löydät myös pohjoisen luonnon antimia kotiin viemisiksi. Luonnonvaraisista marjoista ja villiyrteistä tehdyt mehut, makeiset ja siirapit, poro- tai kalajalosteet sekä muut Lapin erikoisuudet ilahduttavat ystävää ja tuovat lomamuistot mieleen vielä kotonakin! Alle olemme listanneet parhaat ostosmahdollisuudet, joissa asioimalla voit viedä kotiisi palasen pohjoista.

Tuntureiden taikaa, kultamaiden lumoa ja arktista kulttuuria

Pohjoisimmassa Lapissa sinua ympäröi arktinen luonto ja saamelainen kulttuuri. Kahdeksan vuodenaikaa tarjoavat mahdollisuuksia nauttia luonnosta ja kulttuurista hyvin monella tavalla, ympäri vuoden. Tarjoamme aidot olosuhteet nauttia lomastasi.  

Katso täältä kaikki aktiviteetit ja elämykset mitä pohjoisin Lappi tarjoaa! Voit selata alueen palvelutarjontaa vuodenaikojen tai matkakohteesi mukaan, tai tutkia juuri sinua kiinnostavia elämyksiä. Täältä löydät aidon Lapin.