Hyvinvointi ja kylpylä

Hyvinvointia Lapin luonnosta ja tasokkaita hemmotteluhoitoja

Lappilainen hyvinvointi pohjautuu pohjoisen puhtaaseen luontoon. Joskus on hyvä sulkea nettiyhteys ja kytkeä luontoyhteys päälle. Koskemattomassa, hiljaisessa ja puhtaassa Lapin luonnossa liikkuminen vaikuttaa positiivisesti hyvinvointiimme.  Lähde luontoretkelle, marjastamaan ja hengittämään maailman puhtainta ilmaa.

Alueellamme voit osallistua retriittiin, metsäjoogaan tai rentoutua kylpylän pore- ja uima-altaissa. Reippaan ulkoilupäivän päätteeksi sauna rauhoittaa kehoa ja mieltä. Tarjolla on myös hierontaa ja erilaisia hoitoja toiveidesi mukaisesti.

Tuntureiden taikaa, kultamaiden lumoa ja arktista kulttuuria

Pohjoisimmassa Lapissa sinua ympäröi arktinen luonto ja saamelainen kulttuuri. Kahdeksan vuodenaikaa tarjoavat mahdollisuuksia nauttia luonnosta ja kulttuurista hyvin monella tavalla, ympäri vuoden. Tarjoamme aidot olosuhteet nauttia lomastasi.  

Katso täältä kaikki aktiviteetit ja elämykset mitä pohjoisin Lappi tarjoaa! Voit selata alueen palvelutarjontaa vuodenaikojen tai matkakohteesi mukaan, tai tutkia juuri sinua kiinnostavia elämyksiä. Täältä löydät aidon Lapin.