Tietoa meistä

Lapland North Destinations

Lapland North Destinations on Pohjois-Lapin matkailualueen markkinointi- ja kehitysyhtiö, joka toimii tiiviissä yhteistyössä alueen noin 100 matkailuyrityksen, matkailuelinkeinon, Inarin ja Utsjoen kuntien,  Metsähallituksen ja muiden sidosryhmien kanssa.

Toimialanamme on matkailupalveluiden markkinointi ja matkailuelinkeinon toiminta-edellytysten kehittäminen Inarin ja Utsjoen kuntien sekä Sodankylän kunnan pohjoisosan alueella. Kehitämme matkailualueen tunnettuutta, saavutettavuutta, ympärivuotisuutta ja vastuullisuutta.

Koordinoimme alueen yhteismarkkinointia eri kanavien kautta. Organisoimme lehdistö- ja matkanjärjestäjävierailuja, teemme yhteistyötä matkanjärjestäjien kanssa, analysoimme matkailijavirtoja ja – tilastoja sekä olemme mukana matkailua tukevissa hankkeissa.

Autamme jäsenyrityksiä kansainvälistymään ja kehittymään. Lisäksi ylläpidämme alueen sisäistä yhteistyötä ja yhtenäistä brändiä. Lapland North Destinations on esillä kotimaisilla ja kansainvälisillä messuilla ja workshopeissa. 

Lapland North Destinationsin osakkeenomistajat ovat alueellisia matkailuyrityksiä, yksittäisiä henkilöitä sekä Inarin, Utsjoen ja Sodankylän kunnat. Toiminta rahoitetaan Inarin ja Utsjoen kuntien tuella sekä jäsenyritysten liikevaihtoon perustuvilla toimintamaksuilla sekä kannatusjäsenmaksuilla.

Matkailun kehittämistä yhteistyössä

Lapland North Destinations kehittää alueen matkailua ja on myös mukana useissa kehityshankkeissa.

Inari-Saariselkä Matkailun jäseneksi

Lapland North Destinations jäseneksi voi liittyä Inarin, Utsjoen, pohjoisen Sodankylän ja Kirkkoniemen kunnan alueella toimivat matkailualan yritykset. Kannatusjäseneksi voi liittyä myös alueella toimiva muun alan yritys.

Lapland North Destinations yhteystiedot

Lapland North Destinationsin toimitusjohtaja on Hanna Kouri. Hänet tavoittaa sähköpostitse: hanna.kouri@laplandnorth.fi

Matkailuneuvonnat palvelevat

Saariselkä +358 40 168 7838 tourist.info(at)saariselka.fi
Ivalo +358 40 168 9668 tourist.info(at)inari.fi
Inari 358 40 168 9668 tourist.info(at)inari.fi