Tietoa meistä

Lapland North Destinations

Lapland North Destinations on Pohjois-Lapin matkailun alueorganisaatio, joka toimii tiiviissä yhteistyössä alueen 100 matkailuyrityksen, Inarin ja Utsjoen kuntien, Metsähallituksen, Visit Finlandin ja muiden sidosryhmien kanssa.

Rakentaa matkailualueen yhtenäistä brändiä, tuottaa markkinointimateriaaleja, markkinoi matkailupalveluita ja koordinoi alueen yhteismarkkinointia. Kehittää matkailualueen tunnettuutta ja vetovoimaisuutta sekä saavutettavuutta, ympärivuotisuutta, vastuullisuutta ja digitaalisuutta.

Auttaa jäsenyrityksiään kansainvälistymään, kehittymään ja verkostoitumaan. Kehittää matkailuelinkeinon toimintaedellytyksiä alueella ja tuottaa matkailutilastoja. Tekee yhteistyötä matkanjärjestäjien kanssa, järjestää matkanjärjestäjävierailuja ja edustaa matkailualuetta kotimaisissa sekä kansainvälissä tapahtumissa ja workshopeissa. Hoitaa mediasuhteita, järjestää mediavierailuja ja toimittaa mediamateriaaleja. Osallistuu alueen matkailua tukeviin hankkeisiin.

Matkailun kehittämistä yhteistyössä

Lapland North Destinations kehittää alueen matkailua ja on myös mukana useissa kehityshankkeissa.

Lapland North Destinations jäseneksi

Lapland North Destinations jäseneksi voi liittyä Inarin, Utsjoen, pohjoisen Sodankylän ja Kirkkoniemen kunnan alueella toimivat matkailualan yritykset. Kannatusjäseneksi voi liittyä myös alueella toimiva muun alan yritys.

Lapland North Destinations yhteystiedot

Lapland North Destinationsin toimitusjohtaja on Hanna Kouri. Hänet tavoittaa sähköpostitse: hanna.kouri@laplandnorth.fi

Matkailuneuvonnat palvelevat

Saariselkä +358 40 168 7838 tourist.info(at)saariselka.fi
Ivalo +358 40 168 9668 tourist.info(at)inari.fi
Inari 358 40 168 9668 tourist.info(at)inari.fi