Saariselkä Bowling – Keilauksen riemua Saariselällä!

8-ratainen Saariselkä Bowling tarjoaa mukavaa hauskanpitoa keilailun merkeissä kaikenikäisille! Keilailu upeassa valaistuksessa antaa pelille vielä mahtavan lisän. Keilailun parissa viihtyy niin lapsiperheet kuin aikuisetkin. Perheen pienimmille onnistumisen riemua tuo apureunat, jotka pitävät pallon radalla ja takaavat, että keilat kaatuvat. Baaristamme löytyvät janonsammuttajat ja snacksit niin lapsille kuin aikuisillekin.

Saariselkä Bowling – Pelivalikoima

Keilaus
Kahdeksan keilarataa, joista kullekin mahtuu viisi pelaajaa. Minimi keilailusaika on yksi tunti, jonka jälkeen pelaamista voi jatkaa haluamansa ajan.

Pakohuone
Secret Gold-pakohuonepelissä etsitään reittiä mittaamattoman arvokkaalle kultaesiintymälle! Kauan sitten kadonnut kullankaivaja on kätkenyt hylättyyn eräkämppäänsä aarteelle johdattavan puuttuvan kartanpalan, joka teidän tulee löytää. Aikaa on vain yksi tunti!
Secret Gold on älynystyröitä vaativa 2-4 henkilön pulmapeli. Peli on keskivaikea ja 7 vuoden alaikäsuositus tarjoaa oivalluksen tunteita myös lapsille aikuisten seurassa.

Biljardi
Yhdeksänjalkainen Dynamic III kisatason biljardipöytä. Myös lapsille on sopivan mittaiset biljardikepit.

Snooker
Täysimittainen snookerpöytä Strachan superfine veralla.

Virtuaalitodellisuus
Saariselkä Bowling tarjoaa häikäisevän kokemuksen virtuaalitodellisuudesta Valve Index VR-lasien avulla. Pue virtuaalilasit päähäsi ja hyppää uuteen ulottuvuuteen! Tämä kokemus soveltuu perheen nuorimpien lisäksi mainiosti myös vanhemmillekin. Markkinoiden parhailla virtuaalilaseilla näet ja koet kaiken kolmiulotteisesti. Indexin ohjaimet tunnistavat jopa sormiesi liikkeet hämmästyttävän realistisesti! Peleissämme tällä hetkellä muun muassa Beat Saber, Super Hot, Boneworks, Half Life – Alyx, Angry Birds, Arizona Sunshine ja paljon lisää!

Metsästyssimulaattori
SimWay HUNT Pro on maailman monipuolisin 3D-ammunta- ja metsästyssimulaattori, jonka voit nyt kokea Saariselällä!
Riistalajeina muun muassa riekko, fasaani, karhu, hirvi, villisika. Lisäksi tietenkin savikiekot, riistapolku ja monia muita pelejä. Aseina on punapistetähtäimillä varustetut kiväärit sekä haulikot.

Ilmakiekko
Ilmakiekkopöydän ääressä voi haastaa kaverisi reaktiokyvyn, tähän jää koukkuun!

Yhteystiedot

Saariselkä Bowling

Honkapolku 5, 99830 Saariselkä

+358 (0)207919600
info@saariselkabowling.fi

Facebook

Instagram

YouTube

Verkkosivu

Yhteystiedot

Saariselkä Bowling

Honkapolku 5, 99830 Saariselkä

+358 (0)207919600
info@saariselkabowling.fi

Facebook

Instagram

YouTube

Verkkosivu