Noudamme teidät Ivalon lentokentältä ja kuljetamme hotelliinne ensimmäiseksi yöksi. Aamiaisen jälkeen tapaamme teidät toimipisteellämme osoitteessa Lutontie 3, Saariselkä. Tutustumme reittiin yhdessä ja varustaudemme kelkkavarusteilla. Opas antaa turvallisuusohjeet ja kelkalla ajo-opetuksen ennen starttia kohti seikkailua! 

Ensimmäisenä päivänä ajamme tuntureiden yli ja joen kautta kohti Inarijärveä. Inarijärven ylitys ja lounas maastossa tulilla ennen kuin illan suussa saavumme majapaikkaamme. Illalla varmasti maistuu sauna ja päivällinen ennen kuin pujahdetaan lakanoiden väliin lepäämään!  

Aamiaisen jälkeen hypätään jälleen moottorikelkkojen sarviin ja lähdetään kohti Norjan rajaa. Norjan puolella maisemat muuttuvat jälleen, jopa dramaattisesti! Sääolosuhteet voivat myös olla ihan erilaiset kuin Suomen puolella, Jäämeri tekee sen. Saavumme Jäämeren rantaan ja pidämme pidemmän tauon. Uskaliaimmat voivat pulahtaa kylmään veteen, jos tahtovat… Golf-virran ansiosta Jäämeri ei koskaan jäädy ja siinä on mahdollista uida vuoden ympäri ilman avantoa! Lounas nautitaan mahdollisuuksien mukaan ulkona, mikäl i sää ei suosi, voidaan rtuokailu järjestää myös ravintolaan. Illan suussa jälleen palataan takaisin majapaikkaan sekä nautitaan saunan lämmöstä ja päivällisestä. 

Kolmantena ajopäivänä palaillaan takaisin Saariselälle. Jälleen reitti kulkee Inarijärven yli kohti Ivaloa, joen ja tuntureiden kauttaa kohti Saariselkää. Lounas nautitaan matkan varrella ja taukoja pidetään useampia, jotta kaikki varmasti jaksavat pitkän ajomatkan turvallisesti perille saakka. Viimeisen yön jälleen vietätte Saariselän hotellissa ennen kotimatkaa. Tai vaikka useammankin, ehkä viivyttekin Saariselällä pidempään nauttien Lapin luonnosta…?? 

Tiedä, ennen kuin tulet

Ajomatka ovat pitkiä joka päivä, 150-200km, ja siksi suosittelemme aikaisempaa kelkkailukokemusta! Retki ajetaan 1 hlö per moottorikelkka.

Pyydämme teitä ilmoittamaan mikäli teillä on ruoka-allergioita tai noudatatte erityistä ruokavaliota. Turvallisuusssyistä pyydäme myös ilmoittamaan mikäli sairastatte jotain, mikä saattaa vaikuttaa suorituskykyynne retken aikana (astma, diapetes, epilepsia).

Moottorikelkkaa kuljettavalla tulee olla ajokortti (B-luokka) ja vähintään 18-vuoden ikä. Kolaritapauksessa omavastuu on 1000€.

Pidätämme oikeuden perua retki sääolosuhteiden takia! Suosoittelemme matkavakuutusta. 

Mitä minun on otettava mukaan?

  • Ajokortti (B-luokka)
  • Matkavakuutus
  • Omat henkilökohtaiset vaatteet (lämmin aluskerrasto ja välikerrasto, fleece jne)
  • UImapuku/uimahousut ja pyyhe mikäli mielesi tekee pulahtaa Jäämeressä! 
  • Omat henkilökohtaiset lääkkeet
  • Välipalaa, mikäli siihen tarve

Varaa nyt

Please accept marketing and statistic cookies to enable booking.

Tietoa

Kesto

5 päivää

Varaus etukäteen

28 päivää

Vaikeustaso

Haastava

Vähimmäisikä

18

Ota yhteyttä yritykseen

Etkö löytänyt, mitä etsit? Ota yhteyttä yritykseen ja tiedustele lisää!

Ota yhteyttä