Luontoloma Pro-Safaris on yksi Saariselän vanhimpia yrityksiä, omaamme pitkän kokemuksen ja ammattitaidon retkien järjestämisestä lapin luonnossa. Tarjoamme niin yrityksille kuin yksityisillekin Lapin eksotiikka ympäri vuoden.

Toimintamme alkoi jo vuonna 1982 kun Teuvo ja Tuula Katajamaa perustivat hiihtovälinevuokraamon Saariselälle. Luonnossa liikkuminen ja retkien järjestäminen oli jo pitkään kuulunut Teuvon elämään, sillä hän oli jo tuolloin pitkänlinjan kokenut eräopas. Joten pian yrityksen toimenkuvaan tulivat erilaiset retket lapin luonnossa hiihtäen, patikoiden ja moottorikelkkaillen. Myöhemmin toiminta laajeni entisestään Lapin kultaisiin jokiin koskenlaskun merkeissä.

Nykypäivänä toimimme edelleen perheyrityspohjalta. Toimintamme kattaa edellä mainittujen lisäksi mm. kalastus- ja veneretket Inarijärvelle, tilausliikennepalvelun ja välinevuokrauksen kesän ja talven tarpeisiin.

Haluamme että asiakkaamme saavat haluamansa kokemuksen Lapin luonnosta turvallisesti. Turvallisuuteen olemme panostaneet erityisesti, kaikki oppaamme ovat koulutettuja ja pitkän kokemuksen omaavia. Lisäksi pyrimme siihen että oppaillamme on mahdollisimman hyvä paikallistuntemus Saariselän ja pohjoisen Lapin luonnosta. Kaikilla koskenlaskuoppaallamme on koskenlaskuveneenkuljettajan pätevyys, lisäksi yrityksemme on sertifioitu koskenlaskuyritys Suomessa.

Asiakaslähtöisyyttä ja palvelun laatua pyrimme pitämään kokoajan yllä toimimalla joustavasti asiakkaamme toiveiden mukaan. Laadimme toivomusten mukaisen ohjelman yrityksen kuin yrityksen asiakkaille, oman henkilöstön koulutukseen, kokouksiin, vapaa-aikaan tai lomanviettoon ympärivuoden. Panostamme myös kaluston laatuun kuten esimerkiksi moottorikelkkoihin ja hiihtovälineisiin uusimalla niitä säännöllisesti.

Tervetuloa kokemaan unohtumattomia elämyksiä kanssamme Lapin ainutlaatuisessa luonnossa.

Hiihtolomien aikaan viikoilla 8,9 ja 10 kelkkasafari poropihalle erikoishintaan!

Contact information

Luontoloma Pro-Safaris

Lutontie 3, 99830 Saariselkä

+358 (0)16 668 706
luonto.loma@saariselka.fi

Facebook
Instagram

Website

Contact information

Luontoloma Pro-Safaris

Lutontie 3, 99830 Saariselkä

+358 (0)16 668 706
luonto.loma@saariselka.fi

Facebook
Instagram

Website

Activities