Jouluviikkojen tapahtumat Euroopan pohjoisimmassa hiihtokeskuksessa 23.12.2020 – 3.1.2021!

Saariselkä Ski & Sport Resort starttaa jouluviikkojen ohjelmansa Suomi Slalom osakilpailulla, johon vaaditaan laskettelun perustaidot, mutta sopii kaikenikäisille laskijoille. Kilpailu järjestetään 23.12.2020 klo 14 ja vuokraamossa. Katso täältä tarkemmat tiedot. Joulun tapahtumat Saariselän hiihtokeskuksessa pitävät sisällään aktiviteetteja, joihin on helppo osallistua kenen tahansa.

Jouluaattona voi kokeilla rinnesuunnistusta, johon voivat osallistua myös perheen pienimmät, vaikka isommissa rinteissä ei vielä laskisikaan. Joulupäivän kruunaa Santa Ski Day -tapahtuma, jolloin pukit ja muorit kokoontuvat viettämään ansaittua vapaapäivää rinteeseen. Yhteiskuvan jälkeen hypätään tuolihissin kyytiin ja suunnataan Kaunispäälle yhteislaskua varten. Koko tapahtuman ajan suositellaan noudattamaan annettuja suosituksia liittyen koronavirukseen.

Mikäli rinnesuunnistus jäi välistä jouluaattona on siihen uusi mahdollisuus sunnuntaina 27.12. Kartan jännittävää tehtävää varten saa välinevuokraamosta. Joulun tapahtumat Saariselän hiihtokeskuksessa antavat mahdollisuuden kokea uudenlaisia aktiviteetteja turvallisesti.

Maanantaina 28.12 pääsee mukaan Ski Crossin vauhdikkaaseen maailmaan kaarteiden ja pienten kumpujen keskelle. Mikäli et ole vielä testannut uutta Snowtube Bowlingia niin tiistaina on siihen mahdollisuus. Vauhtia riittää myös Suomi Slalomin toisessa osakilpailussa keskiviikkona samaan tapaan kuin edellisellä viikolla.

Torstaina juhlitaan yhdessä uuden vuoden vastaanottoa. Tapahtuman aloittaa kaikille perustaidot omaaville laskijoille avoin lyhtylasku klo 18. Tämän jälkeen on mahdollisuus kokea pulkkailu mielettömän Aurora Tobogganing valaistuksen alla. Raketit paukkuvat kaamostaivaalle klo 21 ja toivotetaan uusi vuosi tervetulleeksi! Tutustu vuoden viimeisen viikon tapahtumiin täällä.

Joulun tapahtumat Saariselän hiihtokeskuksessa päättää sunnuntain rinnesuunnitus, jolloin on vielä mahdollista päästä ratkaisemaan tehtävä ja samalla tutustua paremmin alueeseen.

21.12.2020-3.1.2021

Joululomaviikkojen ohjelmaa Saariselän hiihtokeskuksessa

Joululomalla on tarjolla monipuolista tekemistä Saariselän rinteillä

Lue lisää

Ajankohtaista