Kiilopään talvilomaviikoilla koko perhe pääsee retkeilemään talvisessa luonnossa, hiihtämään tunturiin, tekemään lumitaidetta, lumikenkäretkille taskulamppujen kanssa ja pelaamaan pihapelinä Afrikan tähteä. Viikko ei olisi mitään ilman ihania perheitä, punaisia poskia, purossa pulahtamista ja iloista naurua!

Ajankohta:

Talvilomaviikko 8: 17.-24.2.2024

Talvilomaviikko 9: 24.2.-2.3.2024

Talvilomaviikko 10: 2.-9.3.2024

 

Perheviikkojen ohjelma (alustava)

Ohjelman tunturihiihtoretket soveltuvat parhaiten kouluikäisille lapsille ja nuorille – muumien hiihtokouluihin, lumikenkäretkille ja pihapeleihin voivat hyvin osallistua myös pienemmät lapset!

 

LAUANTAI

Saapuminen ja majoittuminen.

SUNNUNTAI

klo 10 Infotilaisuus perheille, Immon Kammi

klo 11-13 Non stop -pihapelejä ja lumitaidetta

klo 13 -17 Kiilopää tutuksi – omatoiminen hiihto perheille lähiladuilla

15-17 Turvekammi Maahisessa letunpaistoa perheille


MAANANTAI

11-12.30 ja 14-15 Muumien tunturihiihtokoulut. Opetellaan ja kerrataan tiistain ja torstain tunturiretkillä tarvittavia hiihtotaitoja leikkien kautta, harjoittelemalla alamäki- ja ylämäkitekniikkaa sekä hiihtämällä metsälatuja. Alle kouluikäiset yhdessä vanhemman kanssa. Kokeneemmille hiihtäjille myös mm. luistelutekniikkaa ja mäkihypyn alkeita. Samalla kartoitamme kaikkien hiihtoretkille lähtevien taitotasoa loppuviikon tunturiretkiä varten.

19-20 Kiilopään tähti. Pihapeli, jossa liikutaan joukkueissa vauhdikkaasti tai maastoutuen, etsitään aarteita ja varotaan rosvoja.


TIISTAI

10-14 Hiihtoretki ikimetsään. Ikimuistoinen hiihtoretki talvisessa taikametsässä hoidettujen latujen ulkopuolella. Suosittelemme, että aikuiset ja nuoret vuokraavat retkelle tunturisukset tai liukulumikengät, pienemmät lapset voivat tulla tavallisilla murtsikoilla.


KESKIVIIKKO

Vapaapäivä. Mahdollisuus esimerkiksi omatoimiseen lasketteluun, retkelle saamelaismuseo Siidaan tai Kiilopään viikko-ohjelman läskipyöräretkelle. Kiilopäällä on myös paljon omatoimista tekemistä perheille. Kysy vinkkejä oppailta!

15-18 Savusauna perheille


TORSTAI

10-17 Tunturiretkipäivä perheille. Seikkailullinen hiihtoretki talvisessa tunturissa. Suosittelemme, että aikuiset ja nuoret vuokraavat retkelle tunturisukset, pienemmät lapset voivat tulla tavallisilla murtsikoilla.

19-20 Tulisteluilta Maahisessa.


PERJANTAI

10-14 Lumikenkäretki ja tikkupullan paistoa. Lumikenkien vuokra sisältyy perheviikon hintaan.

18-20 Omatoiminen heijastinpolku.

 

Tarkemmat tiedot: https://www.kiilopaa.fi/tapahtuma/perhe-tunturiin-winter-camp/

 

Tapahtumakuva: Suomen Latu Kiilopää

 

 

Event information

Date

17.2.2024 - 9.3.2024

Time

Koko päivä

Location

Suomen Latu Kiilopää, Kiilopää

These activities might interest you

News