Holiday Club Saariselkä on Euroopan, ellei jopa koko maailman pohjoisin kylpylähotelli- ja loma-asuntokohde. Holiday Club Saariselkä sijaitsee Inarin kunnassa Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä, Pohjois-Lapin tunturimaisemien ympäröimänä. Meillä kaikki palvelut löytyvät saman katon alta, ja lomailijalle löytyy monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja.

Ravintola Rakan á la carte -listalta löytyvät perinteiset Lapin herkut sekä tutut kansainväliset maut, kuten mahtavat hampurilaisannokset. Viihtyisässä Ravintola Revontulessa nautitaan päivittäin herkullisia aterioita aamiaisesta

Kylpylä
Hemmottele kehoa ja mieltä kylpylän lämpimissä poreissa, vesihieronnoissa ja saunoissa.

Hoidot ja hyvinvointi
Holiday Club Saariselältä löydät hieronta- ja hemmotteluhoidot. Shopista saat nopeasti ja vaivattomasti mm. kylpylä- ja hygieniatuotteita, makeisia sekä ihon ja vartalon hyvän olon kotihoitotuotteita. Hoitoaikoja on varattavissa vastaanotosta.

Holiday Club -loma-asunnot
Saariselän keskustassa sijaitsevat lapinhenkiset lomahuoneistot tarjoavat mukavat lomapuitteet vaikka suuremmallekin seurueelle. Viihtyisissä ja hyvin varustelluissa huoneistoissa asut tilavasti ja nautit ympäröivästä luonnosta omissa oloissasi. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät huoneistojen hintaan.

Contact information

Holiday Club Saariselkä

Saariseläntie 7, 99830 Saariselkä

+358 (0)306 866 000
reception.saariselka@holidayclub.fi

Website

Contact information

Holiday Club Saariselkä

Saariseläntie 7, 99830 Saariselkä

+358 (0)306 866 000
reception.saariselka@holidayclub.fi

Website