LUKSUSTA KESKELLÄ SAARISELKÄÄ!
Kaikki keskustan lomahuoneistomme ovat lähellä kaikkia palveluita mutta kuitenkin rauhallisilla paikoilla. Niin myös Saariselän uusimmassa ja komeimmassa lomahuoneistokokonaisuudessa – Kelotähdessä – sijaitsevat 4 tasokasta neljän hengen lomahuoneistoa. Huoneistot ovat aivan uusia, tasokkaasti sisustettuja ja varusteltuja huoneistoja, jotka sopivat kaikki myös allergiahuoneistoiksi (huoneistoihin ei saa tuoda lemmikkejä) ja liikuntarajoitteisille (erityisesti A 2 ja A 3, joissa on runsaasti liikkumatilaa).

Castillo Kelotähti A 1 ja A 4 ovat kaksi identtistä kompaktia 54 neliön kaksiota neljälle hengelle. Huoneistot sijaitsevat käytävän vastakkaisilla puolilla. Käytävän päädyssä sijaitsevat kaksi muuta Castillo Kelotähti -huoneistoa. Castillo Kelotähti A 2 on 60 neliön kahden makuuhuoneen erittäin tilava päätyhuoneisto. Huoneistossa on viihtyisä, tilava ja erittäin valoisa oleskelutila ja keittiö, koska huoneiston ikkunat avautuvat kahteen suuntaan etelään ja länteen. Parveke on etelään päin.

Castillo Kelotähti A 3 on 66,5 neliön kahden ison makuuhuoneen niin ikään käytävän päädyssä oleva tilava kulmahuoneisto. Ikkunat avautuvat olohuoneesta kahteen suuntaan, länteen ja pohjoiseen. Parveke on pohjoiseen päin. Huoneistossa on kaksi WC-tilaa ja iso suihku- ja saunatila. Kaikki Castillo Kelotähti -huoneistot ovat erittäin viihtyisästi sisustettuja.

Huoneistoja on mahdollista varata myös yhdessä, jolloin kokonaisuus muodostaa toimivan asumisratkaisun esimerkiksi useammalle perheelle (maks. 16 henkeä) jotka haluavat viettää lomaa yhdessä mutta arvostavat myös omaa rauhaa. Samoin Castillo Kelotähti -huoneistokokonaisuus tarjoaa mukavan majoittumismahdollisuuden isommallekin ryhmälle. Huoneistot sijoittuvat ”omaan käytävään”, jossa ei ole muita huoneistoja.

Castillo Kelotähdet ovat täydellisiä lomahuoneistoja murtomaahiihtäjille ja maastopyöräilijöille! Rakennuksessa on hyvin varusteltu suksienhoitohuone, jonka yhteydessä huoneistokohtaiset lukolliset suksiensäilytyskaapit. Ladut alkavat suoraan autotallin oven edestä. Autotallissa voi myös säilyttää ja huoltaa maastopyöriä sisällä lukollisessa tilassa ja lämpimässä. Saariselän virallinen pulkkamäki on 250 metrin päässä. Samaan paikkaan voi laskettelupäivän jälkeen lasketella myös suksilla – ei tarvitse siis pitkää matkaa kantaa niitäkään.

Bussipysäkki on rakennuksen edessä. Lomahuoneistoon on mahdollista vuokrata autolle parkkipaikka sähkötolpalla rakennuksen pihalta tai jopa lämmitetty tallipaikka. Myös sähköauton latauspiste löytyy! Kaikki Saariselän palvelut (tasokkaat ruokaravintolat, hieronta, tanssipaikka, kuntosali jne.) ovat aivan asunnon vieressä. Castillo Kelotähti -huoneistoista ei lomalaiselta oikein mitään puutu!

Yhteystiedot

Castillo Chalets

Revontulentie A 1, 2, 3 & 4 99830 Saariselkä

+358 (0)40 595 41 57
info@castillo.fi

Facebook
Instagram

Twitter

Verkkosivu

Yhteystiedot

Castillo Chalets

Revontulentie A 1, 2, 3 & 4 99830 Saariselkä

+358 (0)40 595 41 57
info@castillo.fi

Facebook
Instagram

Twitter

Verkkosivu