AT NATURE on vastuullinen perheyritys, joka tarjoaa majoitusta ja luontoaktiviteetteja Inarissa Muotkatunturin erämaa-alueen maisemissa. Työmme ja harrastuksemme ovat liittyneet Lapin luontoon jo yli 15 vuoden ajan. Perustimme AT NATUREn voidaksemme tarjota elämyksellistä luontotietoa kaikille pohjoisen luonnosta kiinnostuneille vieraillemme. Tuotteissamme perehdytään Lapin luontoon paikallisen biologin opastuksella. Pienissä ryhmissä (1-6 hlö) tai yksityisinä toteutetut retket lisäävät hyvinvointia ja auttavat palautumaan arkikiireistä.

SIJAINTI
AT NATUREn toimisto (= kotimme) sijaitsee Inarissa Tirron kylän läheisyydessä aivan Muotkatunturin erämaa-alueen rajalla ikivanhojen taigametsien ja soiden kätköissä. Myös Suomen suurin kansallispuisto, Lemmenjoen kansallispuisto, sijaitsee lähistöllä.

AKTIVITEETIT
Lumikenkäretkillämme, rekiajeluillamme sekä patikka- ja melontaretkillämme opit Lapin luonnosta, kasveista, linnuista ja eläimistä. Aktiviteetit toteutetaan pienissä ryhmissä tai yksityisesti rauhallisessa erämaisessa luonnossa kaukana turistikeskuksista. Opastamme suomeksi ja englanniksi. Lisätietoa tuotteistamme löydät nettisivuiltamme.

MAJOITUS
Tarjoamme majoitusta uudessa saunamökissämme. Kiuas on puulämmitteinen, suihku vettä säästävä ja sisävessa on pakastava kuivakäymälä. Tuvassa on takka ja minikeittiö (vedenkeitin, kahvinkeitin, kahden levyn keittolevy ja jääkaappi) sekä vuodesohva. Sängyt ovat parvella, jonne johtaa helppokulkuiset L-portaat. Suuret ikkunat ovat pohjoisiin ilmansuuntiin, jotta mökissä voi nauttia keskiyön auringosta tai revontulista. Lisää tietoa saunamökistämme löydät nettisivultamme.

Pyynnöstä räätälöimme myös useamman yön paketteja.

LapinTintti -video

Yhteystiedot

AT Nature

Terstontie 123, 99870 Inari

+358 (0)40 328 1850
info@atnature.fi

Facebook
Instagram
LinkedIn

Verkkosivu

Yhteystiedot

AT Nature

Terstontie 123, 99870 Inari

+358 (0)40 328 1850
info@atnature.fi

Facebook
Instagram
LinkedIn

Verkkosivu

Aktiviteetit