Joulunajan elämyksiä

Joulun taikaa lumisissa maisemissa

Ainutlaatuisia elämyksiä lapsille

Ohjatut lapsille suunnatut ohjelmakokonaisuudet tarjoavat ikimuistoisia elämyksiä ja lomamuistoja kotiin vietäväksi.

Voit tutustua karvaisiin ystäviimme poroihin ja valjakkokoiriin sekä hevosiin ja oppia paljon uutta. Vauhdin hurmaa on tarjolla lasten moottorikelkka-ajelulla, Suomen pisimmässä pulkkämäessä ja laskettelurinteillä. Aloittelijat voivat turvallisesti perehtyä hiihtokoulussa laskettelun ja lautailun saloihin.

Retkipäivä koko perheen luontoelämyskeskus Wiltsuun tarjoaa yhdellä rannekkeella koko joukon ainutlaatuista tekemistä lumikenkäkävelystä pilkkimiseen ja valjakkokoirien rapsuttelusta poroihin tutustumiseen.

Lue lisää

Luminen loma joulupukin kotimaisemissa

Pohjoisesta Lapista löydät joululauluista tutut hanget korkeat, nietokset. Lappi on joulupukin koti ja Pohjois-Lapissa sijaitsee joulupukin kotitunturi Korvatunturi. Joulupukin kotimaisemissa on tarjolla talvista tekemistä jokaiselle lomapäivälle: laskettelua, hiihtoa, lumikenkäretkiä, revontulia, moottorikelkkailua ja poroja. Ympäröivä talvinen luonto on oiva näyttämö joululomalle – tykkylumiset puut, revontulet ja kaunis kaamosaika takaavat tunnelman, jota et muualta löydä. Kaamos ja revontulet tuovat pohjoisen jouluun omat taianomaiset piirteensä.

Lue lisää

Nauti tasokkaista palveluista

Alueella majoitut mukavasti, herkuttelet lappilaisella lähiruoalla ja vietät päivät uusien elämysten parissa. Täällä voit majoittua vaikka lasikattoisessa iglussa ja nauti revontulten loimusta ja luonnon läheisyydestä mukavasti sisältä käsin! Tutustu alueen monipuolisiin palveluihin alta!

Tutustu alueen kohteisiin