METSÄHOTELLI KIILOPÄÄ 31.8.-1.9.2024

Kiilopäälle, Urho Kekkosen kansallispuiston upeisiin tunturimaisemiin nousee maailman pohjoisin metsähotelli 31.8.2024. Tämä tulee olemaan elämys, josta ei kannata jäädä paitsi. 400-paikkainen metsähotelli tulee henkimään tunturien tunnelmaa ja lähestyvän syksyn väriloistoa.

Huikean kokemuksen lisäksi luvassa on paljon monipuolista ohjelmaa sekä mahdollisuus kokea opastetuilla päiväretkillä Kurujen kierros ja Kiilopään huippu. Suomen Latu Kiilopään kuuluisa savusauna lämpenee myös metsähotellin asiakkaille.

Metsähotellista voi varata järjestäjien pystyttämistä majoitteista oman ”huoneen” eli esimerkiksi retkeilyteltan, riippumaton tai paikan perinteisestä puolijoukkueteltasta. Ja mikä parasta: majoittautuminen metsähotellissa on täysin ilmaista!

Kiilopään Metsähotelliin kannattaa saapua pidemmänkin matkan päästä. Kiilopään viikko-ohjelman lisäksi Nuku yö ulkona -teemaista ohjelmaa on luvassa Kiilopäällä jo aiemmin samalla viikolla ja  Metsähotellia seuraavina päivinä. Kiilopään mökeissä majoitut mukavasti perheen tai ystäviesi kanssa, hotellistamme löytyy perinteisten kahden hengen huoneiden lisäksi myös neljän hengen huoneita.

Metsähotelli Kiilopään ohjelma on kaikille avointa, olet lämpimästi tervetullut osallistumaan myös päiväkävijänä!

ILMOITTAUDU MUKAAN

Event information

Date

31.8.2024 - 1.9.2024

Time

Koko päivä

Location

Suomen Latu Kiilopää, Kiilopää

These activities might interest you

News