Tunturihaaste voi olla ensimmäinen Lapin vaellus, pitkien päivämatkojen kokeilu tai vaelluksen juhlaviikko samanhenkisten kanssa tuntureiden erämaassa.

Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran 14.–20.6.2024. Tunturihaasteen ohjelmassa on rakastu retkeilyyn -kurssi ja kaksi eri mittaista vaellusta. Voit osallistua joko vaativammalle seitsemän päivän vaellukselle, Luirojärven kierrokselle tai helpommalle viiden päivän vaellukselle Tuiskukurun kierrokselle.

Matkaan lähdemme Suomen parhaasta retkien ja vaellusten lähtöpisteestä Suomen Latu Kiilopäältä. Sijaintimme tuntureiden sylissä lähellä puurajaa sopii erinomaisesti sekä Tunturihaasteen keskukseksi että lyhyempien retkien lähtö- ja päätepisteeeksi.Tule mukaan vaelluksen ykköstapahtumaan!

Jos koko seurueesi ei osallistu Tunturihaasteseen, tekemistä riittää tapahtuman ajaksi varmasti myös Kiilopäältä käsin. Tunturiluontoa voit ihastella jo pihapiirissämme. Päiväretkiä voit tehdä itsenäisesti patikoiden, maastopyörällä tai polkujuoksuna. Järjestämme viikon aikana myös Tunturihaasteen henkeen sopivaa oheisohjelmaa Kiilopäällä.

Event information

Date

14.6.2024 - 20.6.2024

Time

00:00

These activities might interest you

News