Santa’s Hotel Tunturi Saariselällä muodostaa monipuolisen ja korkeatasoisen palvelukokonaisuuden, jossa on lähes 1000 vuodepaikkaa; 63 kahden hengen hotellihuonetta, 77 saunallista Superior-huonetta, 10 saunallista Deluxe-huonetta, 24 saunallista Suitea ja 53 tilavaa saunallista huoneistoa. Yhteensä huoneita ja huoneistoja on 227. Kaikki huoneemme ovat savuttomia. Hotellistamme löytyy myös majoitusta lemmikkien kanssa matkustaville.

 

Santa’s Hotel Tunturin vastaanotto palvelee Gielas-rakennuksessa. Gielaksessa sijaitsee myös ravintola Kaltio, joka on avoinna lähes ympäri vuoden. Hotellissamme on myös muita ravintoloita, joissa järjestyvät niin konsertit, gaalaillalliset kuin häätkin. Pihapiirissämme sijaitsevassa lämpimässä kotaravintolassa onnistuvat niin tunnelmalliset illalliset kuin kokouksetkin.

Santa’s Hotel Tunturi on tunnettu monipuolisista ja toimivista kokoustiloista. Vaihtoehtoja löytyy 10-200 hengelle, suurimpana 200 hengen auditorio. Kokoustarjoilut onnistuvat helposti niin kokoustiloissa kuin ravintoloissamme. Kaikista kokoustiloista löytyy langaton Internet-yhteys ja kokoustekniikka. Myös kokousten kuvaaminen ja streemaus onnistuu yhteistyökumppaniemme kautta.

 

Asiakkaidemme käytössä on monipuolinen kuntosali, johon myös muualla majoittuvat voivat ostaa lippuja vastaanotostamme. Lisäksi kaikista majoitusrakennuksistamme löytyy suksienhuoltohuoneet. Hotellimme tarjoaa myös hierontapalveluja, joihin vapaita aikoja voi kysyä myyntipalvelustamme tai suoraan vastaanotosta.

Contact information

Santa’s Hotel Tunturi

Lutontie 16, 99830 Saariselkä

+358 400 102 190
saariselka@santashotels.fi

Facebook
Instagram

Website

Contact information

Santa’s Hotel Tunturi

Lutontie 16, 99830 Saariselkä

+358 400 102 190
saariselka@santashotels.fi

Facebook
Instagram

Website