Kelopirtti sijaitsee Saariselän Kaunispään etelärinteessä ja rauhallisuuden takaa se, että lomamökki on Koivupolun viimeisenä, puistoalueen reunalla. Kelopirtti on tyylikäs ja toimiva vuokramökki perheille, mutta myös yrityskäyttöön ja isoillekin ryhmille, koska molempien huoneistojen vuokraus on mahdollista yhtäaikaa.

Huoneistoja: 2 kpl, joissa alakerran huoneistoala 80 m2 ja yläkerran kanssa yhteensä n. 100 m2 . Huoneistoissa on eroavaisuutta yhden makuuhuoneen verran.

A-huoneisto: alakerrassa 3 makuuhuonetta, tupakeittiö, sauna, kylpyhuone/wc, terassi. Alakerran kahdessa makuuhuoneessa kaksi vuodetta/makuuhuone ja yhdessä makuuhuoneessa on kerrossänky, jossa alasänky on 120 cm leveä. Tuvassa on myös levitettävä vuodesohva kahdelle hengelle. Yläkerrassa makuuhuone, aula ja wc. Yläkerran makuuhuoneessa on kaksi vuodetta ja aulassa levitettävä vuodesohva.

B-huoneisto: alakerrassa 2 makuuhuonetta, tupakeittiö, sauna, kylpyhuone/wc, terassi. Alakerran isommassa makuuhuoneessa on kaksi vuodetta ja kerrossänky ja pienemmässä makuuhuoneessa kaksi vuodetta. Tuvassa on myös levitettävä vuodesohva kahdelle hengelle. Yläkerrassa makuuhuone, aula ja wc. Yläkerran makuuhuoneessa on kaksi vuodetta ja aulassa levitettävä vuodesohva.

Henkilömäärä: A-huoneistoon 7 + 3 hlöä ja B-huoneistoon 6 + 4 hlöä.

Keittiön varustus: 10 hengen astiasto, astianpesukone, jääkaappipakastin, keraaminen sähköliesi ja -uuni, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, leivänpaahdin ja vedenkeitin.

Muu varustus: takka, pyykinpesukone, kuivauskaappi, pölynimuri, 3 kpl televisiota (kahdessa on dvd-soitin), radio/cd, hiustenkuivain, silityslauta ja -rauta, yläkerran rappusiin lapsiportti, syöttötuoli, lasten matkasänky, auton lämmityspistoke, yhteinen suksien huoltotila ja grillikota. Huoneistoon B sisältyy autokatospaikka.

Lemmikkieläimet: ei sallittu

Saariselän keskustaan: noin 1,5 km

Vuokraus ja varaukset:
varaukset tehdään viikoilla 8 – 16 la klo 16.00 – seuraava la klo 12.00 väliseksi ajaksi. Muina aikoina myös lyhyemmät ajat ovat mahdollisia, minimi vuokrausaika 3 vrk.
Varauskalenteri on nähtävillä kotisivujen kautta.

Avaimet: saatavana kohteessa sopimuksen mukaan

Contact information

Kelopirtti

Koivupolku 4, 99830 Saariselkä

+358400213543
kelopirtti@hotmail.fi

Website

Contact information

Kelopirtti

Koivupolku 4, 99830 Saariselkä

+358400213543
kelopirtti@hotmail.fi

Website