Patikointi ja retkeily

Patikointia, retkeilyä ja vaellusta Lapissa

Vaellus ja Lappi ovat kuuluneet yhteen jo aikojen alusta! Pohjoisimman Lapin alueella risteilee monipuolinen retkeilyreitistö, josta löytyy sopivia vaihtoehtoja niin kevyeen patikointiin yhdessä lasten kanssa kuin myös haastetta erämaavaelluksille. Luontopolkujen varrelle voi pysähtyä lukemaan Lapin luonnosta tai lepuuttamaan jalkoja ja silmiä henkeäsalpaavien tunturimaisemien äärellä. Opastetuilla luontoretkillä opit taatusti uutta Lapin arktisesta luonnosta!

Inari-Saariselkä-alue on vaeltajan paratiisi. Lapin huipulla sijaitsee Suomen kaksi suurinta kansallispuistoa ja useita erämaa-alueita. Päiväretkikohteita on kansallispuistojen lisäksi lukuisia, ja hyvin merkityt reitit sekä Suomen tihein päivä- ja autiotupien verkosto tarjoaa retkeilijöille upeat olosuhteet.

Lue lisää alueen vaellusmaastoista!

Tuntureiden taikaa, kultamaiden lumoa ja arktista kulttuuria

Pohjoisimmassa Lapissa sinua ympäröi arktinen luonto ja saamelainen kulttuuri. Kahdeksan vuodenaikaa tarjoavat mahdollisuuksia nauttia luonnosta ja kulttuurista hyvin monella tavalla, ympäri vuoden. Tarjoamme aidot olosuhteet nauttia lomastasi.  

Katso täältä kaikki aktiviteetit ja elämykset mitä pohjoisin Lappi tarjoaa! Voit selata alueen palvelutarjontaa vuodenaikojen tai matkakohteesi mukaan, tai tutkia juuri sinua kiinnostavia elämyksiä. Täältä löydät aidon Lapin.