Luonnon antimien keräily

Keskiyönaurinko kypsyttää luonnon antimia kerättäväksi

Keskiyön auringon alla kypsyvät pohjoisen luonnon monet marjat; hilla, puolukka, mustikka, variksenmarja ja karpalo. Lämpimänä kesänä ensimmäiset hillat, Lapin arvokkaimmat marjat, voivat olla kypsiä jo heinäkuun loppupuolella ja viimeiset marjat poimitaan vasta syyskuussa ennen ensimmäisiä pakkasia. Pohjoisen auringon alla kypsyneitä marjoja ja sieniä voi poimia jokamiehenoikeudella lähes mistä vain.

Opastettu keruuretki vie syvemmällä marjojen, villiyrttien ja sienten maailmaan. Samalla opit Lapin puhtaasta ympäristöstä, ja nautit luonnon rauhasta.

Tuntureiden taikaa, kultamaiden lumoa ja arktista kulttuuria

Pohjoisimmassa Lapissa sinua ympäröi arktinen luonto ja saamelainen kulttuuri. Kahdeksan vuodenaikaa tarjoavat mahdollisuuksia nauttia luonnosta ja kulttuurista hyvin monella tavalla, ympäri vuoden. Tarjoamme aidot olosuhteet nauttia lomastasi.  

Katso täältä kaikki aktiviteetit ja elämykset mitä pohjoisin Lappi tarjoaa! Voit selata alueen palvelutarjontaa vuodenaikojen tai matkakohteesi mukaan, tai tutkia juuri sinua kiinnostavia elämyksiä. Täältä löydät aidon Lapin.