Kalastus ja metsästys

Kalastusta ja metsästystä Lapissa

Kalastus saa uudet mittasuhteet Pohjois-Lapin legendaarisilla joilla, sillä monipuoliset vesistöt mahdollistavat erilaisten pyyntitapojen käytön. Saaliiksesi saattaa tarttua useita lajeja Tenon lohesta Inarinjärven kookkaaseen harjukseen ja siikaan. Valtavien erämaa-alueiden läpi virtaa monia kuuluisia kalastusjokia, muun muassa Teno, Ivalojoki, Näätämöjoki, Juutua ja Luottojoki. Suuren Inarijärven lisäksi hyviä kalastujärviä ova mm. Ii-, Muddus-, Nitsi-, Paadar ja Vuontisjärvet. Ennen kalavesille lähtöä tulee kalastusluvat hoitaa kuntoon.

Helpoimmin pääset alkuun osallistumalla opastetulle kalaretkelle, jolloin alueen ammattitaitoiset kalastusoppaat ja yrittäjät huolehtivat niin lupa-asioista, kuin myös parhaista kalapaikoista. Suoraan eräelämän sydämeen pääset myös metsästyslomalla pohjoisimman Lapin erämaihin. Talvella pääset pilkille kätevästi moottorikelkalla.

Tuntureiden taikaa, kultamaiden lumoa ja arktista kulttuuria

Pohjoisimmassa Lapissa sinua ympäröi arktinen luonto ja saamelainen kulttuuri. Kahdeksan vuodenaikaa tarjoavat mahdollisuuksia nauttia luonnosta ja kulttuurista hyvin monella tavalla, ympäri vuoden. Tarjoamme aidot olosuhteet nauttia lomastasi.  

Katso täältä kaikki aktiviteetit ja elämykset mitä pohjoisin Lappi tarjoaa! Voit selata alueen palvelutarjontaa vuodenaikojen tai matkakohteesi mukaan, tai tutkia juuri sinua kiinnostavia elämyksiä. Täältä löydät aidon Lapin.