Hevoset

Nauti Lapin luonnosta satulasta käsin

Tunturimaisemat ja arktiset luonnonilmiöt tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön nauttia ratsastamisen ilosta ja luonnon läheisyydestä kaikkina vuodenaikoina. Anna varmajalkaisten suomenhevosten viedä sinut vaellukselle Lapin sadunomaiseen yöttömään yöhön, syksyn väriloistoon tai lumipeitteiseen talviseen luontoon.

Ammattitaitoisen oppaan ohjauksessa pääset nauttimaan Lapin monipuolisista maastoreiteistä ja pääset lähemmäs luontoa. Ratsastusretkiä on tarjolla eri tasoisille ratsastajille, myös aloittelijoille! Talvimaisemasta pääset nauttimaan myös perinteisellä rekiretkellä.

Tuntureiden taikaa, kultamaiden lumoa ja arktista kulttuuria

Pohjoisimmassa Lapissa sinua ympäröi arktinen luonto ja saamelainen kulttuuri. Kahdeksan vuodenaikaa tarjoavat mahdollisuuksia nauttia luonnosta ja kulttuurista hyvin monella tavalla, ympäri vuoden. Tarjoamme aidot olosuhteet nauttia lomastasi.  

Katso täältä kaikki aktiviteetit ja elämykset mitä pohjoisin Lappi tarjoaa! Voit selata alueen palvelutarjontaa vuodenaikojen tai matkakohteesi mukaan, tai tutkia juuri sinua kiinnostavia elämyksiä. Täältä löydät aidon Lapin.