Saariselän keväässä tanssitaan jälleen! Musiikki soi myös kauniissa Saariselän Tunturikappelissa useana iltana. Tule nauttimaan aurinkohangista ja musiikin riemusta.

Unohtumaton Lapin ilta – tanssit järjestetään Santas Hotel Tunturin Siula ravintolassa viikoilla 10-16. Voit aloittaa illan buffet illallisella, jossa tarjolla on Lapin ja jäämeren makuja. Lapin ilta jatkuu tansseilla kun Lapin legendat Lasse Hoikka & Souvarit ja muut tunnetut nimet kuten Markku Aro, Janne Tulkki, Pentti Hietanen ja Marita Taavitsainen tansittavat Siula ravintolan suurella ja legendaarisella parketilla.

Tanssi-illat järjestävät Majoitus Kuukkeli ja Santa’s Hotel Tunturi yhteistyössä. Tutustu illan menuseen ja varaa liput Majoitus Kuukkelista ja katso kevään tanssi-iltojen kaikki esiintyjät Santa’s Hotel Tunturin tapahtumista.

Saariselän Tunturikappeli on tunnelmallinen keidas kylän keskellä. Tänä keväänä siellä voi pysähtyä musiikin äärelle mm. Tiina Sinkkosen (laulu) ja Heli Ahvenainen-Saaristo (piano) What a Wonderful World – konsertissa . Myös upeaa kuunneltavaa tarjoaa ainutlaatuinen isä-tytär duon konsertti, jossa Anna-Claudia Somero ja Jouni Somero esiintyvät yhdessä Muistojen bulevardi-konsertisssaan.

Elvis Presleyn muistoa kunnioitetaan Saariselän Tunturikappelissa tiistaina 22.3 ja torstaina 21.4.2022 kun Presleyn gospel-tuotantoa tulkitsee ARON.

Löydä omaan musiikkimakuusi mieleinen unohtumaton ilta Inari-Saariselkä Matkailun tapahtumakalenterista.

News