Ainutlaatuisia lomaelämyksiä Pohjois-Lapissa

8 paikallista yritystä ovat luoneet yhdessä reitin pohjoisimpaan Lappiin. Reitti on nimeltään Golden Route Of Lapland. Reitillä pääset nauttimaan aktiviteeteista ympäri vuoden ja saat apua aktiviteettien järjestämiseen ja parhaimmat lomavinkit mukana olevilta yrityksiltä.

Voit yöpyä yhdessä majoituskohteessa ja kulkea koko upean reitin Suomen huipulla. Voit myös rakentaa matkasi reitille niin, että yövyt useammassa paikassa ja kokeilet jotain uutta majoitusmuotoa. Valittavana on lasikattoisia revontulimajoitteita, laadukkaita kelohonkamajoja, tyylikkäitä designmökkejä, mukavia hotellihuoneita ja eksoottisia erämökkejä. Jokaiselle vuodenajalle löytyy sopiva majoituspaikka.

Voimme taata että aika ei käy pitkäksi – jokainen kuukausi tarjoaa mukavaa tekemistä ja kokemista kalastuksesta huovutukseen tai hiihtovaelluksesta Kuningasrapuretkiin. He ovat täällä sinua varten luomassa unohtumattoman lomaelämyksen sinulle ja läheisillesi.

Golden Route of Lapland – lomamatka arvonta

Osallistu arvontaan ja voita lomamatka kahdelle pohjoisimmassa Lapissa!

Tämä reitti vie sinut Saariselän loputtomilta tuntureilta Inarijärven jylhien maisemien kautta mystiselle Lemmenjoelle. Näätämön rauhalliselta erämaa-alueelta on vain lyhyt matka eksoottiselle Jäämerelle, josta matka jatkuu Suomen huipulle Nuorgamiin. Reitti jatkaa tarunhohtoisen Tenojoen vartta kauniille Kiellajoelle Kaamaseen. Tervetuloa tutustumaan Pohjois-Lappiin!

Tutustu Golden Route Of Laplandin yrityksiin ja varaa elämysten matka pohjoisimpaan Lappiin!

Mukavat ja turvalliset kuljetukset joka lähtöön – paikallisella kalustolla!

Meillä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus turvallisesta ja luotettavasta kuljetuspalvelusta Saariselän sekä Pohjois-Lapin alueella. Paikallisena yrityksenä tunnemme sekä alueen että arktisen luonnon erityispiirteet. Kalustostamme löytyy monen kokoisia autoja asiakkaiden eri tarpeisiin: takseja, erikokoisia pikkubusseja sekä täyspitkiä linja-autoja kaikilla mukavuuksilla.

Tutustu lisää

Laadukasta kelohonkamajoitusta kansallispuiston viereltä!

Sokosti Chalets & Apartments sijaitsee aivan Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä – vaellusreitit ja ladut lähtevät vajaan 100 metrin päästä. Sokosti- nimen olemme saaneet alueen korkeimmalta tunturilta. Muut majoitustilojemme nimet Ukselma, Lupukka ja Puilakka ovat myös paikallisten tuntureiden nimiä. Tarjoamme sinulle monipuolista ja korkeatasoista majoitusta palveluineen kauniissa kelorakennuksissa Saariselän keskustan välittömässä läheisyydessä.

Tervetuloa Saariselälle nauttimaan Lapin luonnosta ympäri vuoden!

Tutustu lisää

Huikeat näköalat Arktisista Lasikuutioista tunturin huipulla!

Top Starin hienoista lasikuutoista avautuvat upeat maisemat tunturin huipulta aina kymmenien kilometrien päähän.

Täysin varustellut kuutiot sijaitsevat Kaunispään etelärinteellä laskettelurinteiden, hiihtolatujen ja ulkoilureittien vieressä. Aivan Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä.
Vuoden ympäri voit ihailla arktista luontoa – keskiyön aurinkoa, ruskan väriloistoa ja tietenkin revontulten loistetta! Saariselkä tarjoaa lukemattomia aktiviteetteja jokaisena vuodenaikana, autamme sinua niiden järjestämisessä.
Tervetuloa huippu paikalle! Ivalon lentokentälle on matkaa vain 28 km. Saariselän palvelut ovat noin 2 km päässä.
Tutustu lisää

Yksilöllistä palvelua ja luonnonrauhaa erämaan ytimessä

Giellajohka Lapin sydämessä Kaamasen ja Karigasniemen kylien puolivälissä tarjoaa viihtyisää majoitusta ja mukavia aktiviteettejä ympäri vuoden.

Sijaintimme Kielajoen rannalla, Muotka- ja Paistunturin erämaa-alueiden keskellä, takaa sinulle loistavat mahdollisuudet kalastukseen, metsästykseen, melontaan ja retkeilyyn. Talvisin pääset kokemaan revontulia, hiihtoa, lumikenkäilyä ja pilkkimistä. Perheyrityksemme toivottaa sinut tervetulleeksi Giellajohkaan, vuodenajasta riippumatta!
Tutustu lisää

Nauti lomastasi puhtaan luonnon keskelle Suomen huipulla!

Nuorgamin Lomakylä tarjoaa sinulle kodikkaat olosuhteet rentouttavaan lomaan. Voit valita monipuolisista majoitusvaihtoehdoista mieleisesi, ja pääset nauttimaan luontoelämyksistä heti pihaltasi ympäri vuoden. Talvella leimuavat revontulet arktisella taivaalla ja kesällä keskiyön aurinko paistaa Tenojoen yllä. Jäämeri kuningasrapuineen on myös lyhyen ajomatkan päässä. Nuorgamin paikallinen perheyritys toivottaa sinut tervetulleeksi Suomen huipulle!

Tutustu lisää

Tervetuloa Pohjois-Lapin eksoottiseen erämaakohteeseen Näätämöön!

Galddoaivi Safaris tarjoaa sinulle yksilöllisiä matkailupalveluita Suomen Lapin arktisessa sydämessä, Näätämössä. Nimemme tulee Kaldoaivin erämaan ytimessä sijaitsevan tunturin nimestä – Galddoaivi. Kaldoaivi on Suomen suurin erämaa-alue aivan Jäämeren vieressä. Järjestämme aktiviteetteja ympäri vuoden: kesällä kalastusta sekä Suomessa että Norjassa, vaellusta sekä muita luontoaktiviteetteja, kuten esim. marjanpoimintaa. Räätälöimme sinulle sopivan matkaohjelman kalustoa myöten ja järjestämme tarvittaessa myös majoituksen sekä Suomessa että Norjassa. Majoitusvaihtoehtoja on tarjolla eritasoisia: korkeatasoisia mökkejä, hotelleja ja oma leirintäalueemme Näätämössä. Lisäksi järjestämme myös leirimajoitusta luonnon keskellä.

Tutustu lisää
Paltto huopa-ateljee

Koe aitoa saamelaiskulttuuria luonnonkauniilla Lemmenjoella!

Lemmenjoen upean luonnon koet parhaiten opastetulla veneretkellä kansallispuistoon paikallisen Palton perheen opastamana. Paltot ovat saamelainen, poronhoidosta elävä perhe. Tarjoamme lomallesi majoituksen lisäksi myös monipuolisia elämyksiä legendaarisessa Lemmenjoen tuntureiden ympäröimässä jokilaaksossa, kauniilla Ravadas-putouksilla ja syvällä erämaan kultamailla. Pääset tutustumaan saamelaiskulttuuriin ja poronhoitoon, kuulemaan perinteistä saamelaista joikua ja katsomaan poroja. Kahvistelu ja porokeitto tervaksen tuoksuisilla nuotiotulilla on aito arktinen elämys. Pääset myös tutustumaan Kaija Palton Ateljee Huopapirttiin, jossa on huovutustöiden myyntinäyttely.

Tutustu lisää

Tervetuloa Tradition Hotelli Kultahoviin Inariin, Saamenmaan sydämeen!

Olemme Tradition Hotel Kultahovi, Lapin toiseksi vanhin matkailuhotelli, hienolla paikalla Juutuanjoen rannalla. Hotellissamme on tarjolla kahdenlaista majoitusta – historialliseen tyyliin remontoitu Perinnehotelli sekä luontoteemainen Koskihotelli, jossa nautit oman saunan löylyjen lisäksi hienosta koskimaisemasta. Ravintolamme Aanaar on inarilaisiin raaka-aineisiin erikoistunut, palkittu. Aanaar on valittu muun muassa Vuoden Ravintolaksi 2020. Hotellistamme löytyy myös saamelaissävyinen Juutuan oleskelubaari, jossa talvella loimuaa oikea takkatuli. Hotellimme välittää myös Inarin kylän ympärivuotisia ohjelmapalveluita ja matkailijoiden oheispalveluita, kuten esimerkiksi lentokenttäkyytejä. Hotellin pihapiiristä lähtevät patikkapolut, hiihtoladut ja kelkkareitit Inarin luontoon. Meillä on myös kestävää matkailua edistävä Green Key – ympäristömerkki. Tervetuloa viettämään unohtumatonta Lapin lomaa Inariin, kauas pohjoiseen!

Tutustu lisää

Ajankohtaista