Vuosi on viimeisellä kolmanneksella ja katseet ovat kääntyneet kohti talvea. Monien mielessä siintää joulu, mutta sitä ennen tunnelmaan on parasta virittäytyä pikkujoulujen merkeissä. Mikä olisi parempaa kuin juhlistaa mennyttä vuotta ystävien tai tiimin kesken pohjoisimmassa Lapissa?

Etsitpä sitten ensilumen aktiviteetteja pienemmälle tai isommalle ryhmälle, niin Inari-Saariselän alueelta löydät kaiken tarvittavan majoituksesta ruokailuun ja elämyksien pariin.

Enemmän ja vähemmän aikaa on vietetty etätöissä kukin tahollaan, mutta nyt vihdoin voidaan taas kokoontua ja vaihtaa kuulumisia ja ajatuksia kasvotusten. Oletko kuullut lausahduksen kuinka liikeidea tai uudistus on lähtöisin saunan lauteilta? Se on aivan totta, sillä vapaa ilmapiiri ja inspiroiva ympäristö antaa tilaa uusille ideoille. Sauna onkin monen elämyksien täyteisen päivän kruunu ja alueelta löytyy valikoima saunoja, jotka voi varata vain omalle ryhmälle tai on mahdollista ostaa myös lippu yleisen vuoron ajalle. Monesta saunasta löytyy ulkoporeallas tai palju. Avantoonkin pääsee valikoiduissa kohteissa.

Inari-Saariselän alueelta löydät parhaimmat tilat ja ruokailumahdollisuudet pikkujouluihin. Muistathan myös tarkistaa mahdolliset tarjoukset ja paketit isommalle ryhmälle!

Vasatokka, Inari

Nuorisokeskus Vasatokan pikkujoulut ovat kaiken kattava kokonaisuus, josta nauttivat kaikki!

  • Lumikenkäretki tai pakohuone ESCAPE ROOM RIUTULA
  • Ruokailu tulilla. Menussa vaihtoehtoina: Keitto (Lapinukon, siika tai kasvis), Käristys ja juuresmuusi tai uuniperuna blinien kera kala- tai savuporotäytteellä.
  • Kahvi/Glögi ja jälkiruoka
  • Sauna
  • Minimi 5 henk.
  • Hinta 35€ / henkilö
  • Saatavilla 15.11-20.12.2021
  • Varaukset: vasatokka@inari.fi
Wilderness Hotel Inari

Järjestettyjä pikkujoulutilaisuuksia löytyy alueelta ja näin voit istahtaa valmiiseen pikkujoulupöytään. Wilderness Hotel Inarissa on tarjolla kaksi kattausta upeita herkkuja, joita pääset nauttimaan yhdessä ystävien tai tiimin kera. Varauksen kanssa kannattaa olla nopea, sillä paikkoja on vain rajattu määrä.

Ajankohtaista