Finnair tarjoaa erittäin kattavasti lentoja Ivaloon talvikaudella 2021-2022. Juuri käynnistynyt Flash Sale tuo sinut pohjoisimpaan Lappiin 40€ hintaan. Flash Sale päättyy 3.10, joten olethan nopea ja hyödynnät tarjoukset unelmalomaasi varten!

Finnairin lentotarjoukset suoraan Ivaloon

Inari-Saariselkä on kaukana pohjoisessa – ja silti vain runsaan tunnin lentomatkan päässä Etelä-Suomesta. Pohjois-Lappiin pääsee useilla eri tavoilla – lentäen, omalla ja vuokra-autolla tai junalla Rovaniemelle, josta on jatkoyhteys linja-autolla alueelle.

Varaa elämyksiä matkallesi

Helsingistä Ivaloon pääset lentäen perille kätevästi ja talvisin Ivaloon lentää suoria lentoja myös valikoiduista Euroopan kohteista. Ivalon lentokentältä voit jatkaa matkaa lentokenttäbussilla, linja-autolla, vuokra-autolla tai taksilla esimerkiksi Saariselälle tai Inariin.

Lentokenttäkuljetus

Ivalon lentoasemalla palveluksessasi ovat vuokra-autot ja taksit sekä lentokenttäkuljetus Saariselälle sekä Ivalon kautta Inariin.

Eskelisen Lapin Linjat liikennöi jokaisen reittilennon mukaisesti lentoaseman ja Saariselän sekä Kiilopään välillä. Aikataulut Saariselkä & Kiilopää

Ivalon ja Inarin suuntaan menijät voivat tilata kuljetuksen etukäteen Kuljetusliike Ilmari Slantilta. Aikataulut Ivalo & Inari

Lentoja Rovaniemelle

Voit myös lentää Rovaniemelle ja jatkaa matkaasi autolla tai linja-autolla kohti pohjoista. Usein matkantekokin on elämys itsessään!

Inspiroidu aidosta Lapista ja varaa matkasi!

News