Pyöräily

Pyöräile Suomen upeimmissa maisemissa – kesällä ja talvella

Pyöräile pohjoisimmassa Lapissa huikeissa tunturimaisemissa. Maastossa riittää reittejä valittavaksi niin vaikeampiin kivikkoihin mieltyneille maastopyöräilyn harrastajille, kuin rauhallisten metsäteiden menijöillekin. Laakeilla tuntureilla ja avarilla metsämailla kulkee polkuverkosto, joka tarjoaa pyöräilijälle vaihtelevia ja upeita kokemuksia pyörän päällä. Talvipyöräily on nouseva laji, ja etenkin Saariselän ympäristöstä löytyy talvipyöräilyyn soveltuvia reittejä. Utsjoella maastopyöräilijä voi seurata muinaisia ​​polkuja, joita on käytetty jo tuhansien vuosien ajan.

Omaa pyörää ei tarvitse tuoda mukanaan, sillä paikallisilta ohjelmapalveluyrityksiltä voit vuokrata erilaisia pyöriä – kuten sähköavusteisia tai läskipyöriä – ja saada samalla neuvoja reittivalinnoissa. Oman pyörän kanssa matkaava löytää Saariselältä pesu- ja varaosatarjontaa. Ohjatulla pyöräretkellä pääset testaamaan erilaisia pyöriä ja reittejä helposti ja turvallisesti. Tutustu Avotunturipyöräilyyn täällä.

Tuntureiden taikaa, kultamaiden lumoa ja arktista kulttuuria

Pohjoisimmassa Lapissa sinua ympäröi arktinen luonto ja saamelainen kulttuuri. Kahdeksan vuodenaikaa tarjoavat mahdollisuuksia nauttia luonnosta ja kulttuurista hyvin monella tavalla, ympäri vuoden. Tarjoamme aidot olosuhteet nauttia lomastasi.  

Katso täältä kaikki aktiviteetit ja elämykset mitä pohjoisin Lappi tarjoaa! Voit selata alueen palvelutarjontaa vuodenaikojen tai matkakohteesi mukaan, tai tutkia juuri sinua kiinnostavia elämyksiä. Täältä löydät aidon Lapin.