Saariselkä, joka oikeastaan on erämaa-alue ja Suomen vanhimpia tunturijonoja, sijaitsee Suomessa, Euroopan mantereen pohjoisessa osassa, Pohjois-lapissa. Kolmen Koukun mökit sijaitsevat aivan Saariselän keskustassa. Mökeiltä löydät kaiken, mitä tarvitset majoittuaksesi mukavasti. Voit saunoa, rentoutua omassa huoneessasi, kokata keittiössä, katsella tv:tä, nauttia takkatulen loimusta.. myös pyykkihuolto sujuu vaivatta. Lisäksi mökeiltä löytyy suksihuoltohuone sekä suksia ja monoja mitkä ovat asiakkaiden vapaasti käytettävissä.

Suomen toiseksi suurimman kansallispuiston, Urho Kekkosen kansallispuiston alue alkaa aivan Saariselän keskustan kyljestä, joten aito Lapin luonto ja sanoinkuvaamaton rauha alkavat jo kivenheiton päästä Kolmen Koukun mökeiltä. Pääset kävellen vaelluspolkujen alkupisteeseen ja voit halutessasi palata päivän vaellukselta nukkumaan mukavasti mökin lämpöön. Hiihtoladuille pääset myös yhtä helposti, monet laittavat sukset jalkaan jo mökin pihassa!

Saariselän kylä sijaitsee Nelostien E75 varressa, joten saavut autolla suoraan perille. Ivalon lentokentältä on noin 30km Saariselän keskustaan. Lentokentältä on järjestetty bussikuljetus kylälle, lentokenttäbussin pysäkiltä on mökistä riippuen noin 5-10min kävely ja olet perillä! Myös skibussit ja taksit liikennöivät alueella. Itse keskustan alue on tiivis eikä siellä liikkumiseen tarvitse autoa.

Contact information

Email: info@kolmenkoukun.fi

Tel. +358407327753

Facebook

Instagram

Website

Contact information

Email: info@kolmenkoukun.fi

Tel. +358407327753

Facebook

Instagram

Website