Lumikenkäily

Lumikengillä olet vapaa liikkumaan umpihangessa

Lumikenkäilyä voit harrastaa niin umpihangessa kuin myös turvallisesti Saariselän lumikenkäreiteillä. Lumikengät kantavat kävelijää hieman tavallisia kenkiä paremmin, vaikkakaan eivät välttämättä aivan lumen pinnalla. Kevättalvisin hankikanto mahdollistaa helpon kulkemisen pitkin tunturiylänköä ja samalla pääset nauttimaan auringon lämmöstä. Monet alueen yrityksistä järjestävät opastettuja lumikenkäretkiä. Mm. Saariselällä voit vuokrata lumikengät omatoimista retkeä varten. Lumikenkäillessä on hyvä muistaa ettei hiihtoladuilla saa kulkea.

Tuntureiden taikaa, kultamaiden lumoa ja arktista kulttuuria

Pohjoisimmassa Lapissa sinua ympäröi arktinen luonto ja saamelainen kulttuuri. Kahdeksan vuodenaikaa tarjoavat mahdollisuuksia nauttia luonnosta ja kulttuurista hyvin monella tavalla, ympäri vuoden. Tarjoamme aidot olosuhteet nauttia lomastasi.  

Katso täältä kaikki aktiviteetit ja elämykset mitä pohjoisin Lappi tarjoaa! Voit selata alueen palvelutarjontaa vuodenaikojen tai matkakohteesi mukaan, tai tutkia juuri sinua kiinnostavia elämyksiä. Täältä löydät aidon Lapin.