Huskyt

Huskyajelu pohjoisessa

Koiravaljakkoretkillä erämaiden ensikertalainenkin voi turvallisesti nauttia tuntureiden taiasta kaukana asutuksesta ja arjen kiireistä. Tapaa ihastuttavat huskyt huskytilavierailulla ja lähde vauhdikkaalle huskysafarille! Huskyajeluja järjestetään tunnin retkistä pitkiin päiväsafareihin.

Tuntureiden lomassa kiitävä huskyajelu on kokemus, josta riittää muisteltavaa vielä kotonakin. Rekiretkestä pääsee useimmiten nauttimaan niin ajajana kuin lämpimien vällyjen välissä kyyditettävänä, ja osia voi matkan varrella vaihtaa. Siinä missä jalaksilla seisoessa tulee keskittyä valjakon hallintaan, voi reen kyydissä uppoutua vaikka valokuvaukseen tai vain sulkea silmät ja nauttia kyydistä. Koe vauhdin hurmaa ja ihastu samalla näihin sympaattisiin, juoksemista rakastaviin koiriin.

Tuntureiden taikaa, kultamaiden lumoa ja arktista kulttuuria

Pohjoisimmassa Lapissa sinua ympäröi arktinen luonto ja saamelainen kulttuuri. Kahdeksan vuodenaikaa tarjoavat mahdollisuuksia nauttia luonnosta ja kulttuurista hyvin monella tavalla, ympäri vuoden. Tarjoamme aidot olosuhteet nauttia lomastasi.  

Katso täältä kaikki aktiviteetit ja elämykset mitä pohjoisin Lappi tarjoaa! Voit selata alueen palvelutarjontaa vuodenaikojen tai matkakohteesi mukaan, tai tutkia juuri sinua kiinnostavia elämyksiä. Täältä löydät aidon Lapin.