Veneretket ja risteilyt

Koe ikimuistoinen veneretki Pohjois-Lapin arktisilla vesillä

Risteily kauniilla Inarijärvellä tai veneretki Lemmejoen kansallispuiston maisemissa on ikimuistoinen retki! Lemmenjoen jokiveneristeilyt vievät sinut syvälle kansallispuiston ja kultamaiden hienojen maisemien äärelle. Matkalla näet kultaisen jokilaakson lisäksi lukuisia nähtävyyksiä, kuten Kaapin Jounin tilan sekä Ravadas vesiputoukset. Vuoroveneellä voit myös saada kuljetuksen syvemmälle Lemmenjoen maastoihin, mistä voi patikoida takaisin tai jatkaa matkaa pitemmälle kansallispuiston uumeniin.

Pohjoisimmat veneretket koet Tenojoella, kuuluisalla lohijoella Suomen ja Pohjois-Norjan rajalla. Kesäkuussa jäät vapauttavat Inarijärven ja risteilyt pääsevät alkamaan. Inarijärvi on kansainvälisesti valittu yhdeksi Euroopan kauneimmaksi kohteeksi, eikä suotta! Voit ihailla keskiyön aurinkoa viihtyisän sähkömoottorein kulkevan katamaraanin kannelta, tai syksyn ensimmäisiä revontulia kalastusveneen kyydistä. Risteilyllä näet myös Ukonkiven, saamelaisten pyhän saaren.

Tuntureiden taikaa, kultamaiden lumoa ja arktista kulttuuria

Pohjoisimmassa Lapissa sinua ympäröi arktinen luonto ja saamelainen kulttuuri. Kahdeksan vuodenaikaa tarjoavat mahdollisuuksia nauttia luonnosta ja kulttuurista hyvin monella tavalla, ympäri vuoden. Tarjoamme aidot olosuhteet nauttia lomastasi.  

Katso täältä kaikki aktiviteetit ja elämykset mitä pohjoisin Lappi tarjoaa! Voit selata alueen palvelutarjontaa vuodenaikojen tai matkakohteesi mukaan, tai tutkia juuri sinua kiinnostavia elämyksiä. Täältä löydät aidon Lapin.