Melonta ja vesiurheilu

Melontaa Lapissa

Lapin tunturijoet ja -järvet kutsuvat melomaan. Rauhallinen melontaretki erämaamaisemissa Inarijärvellä tai vaativa koskenlasku Ivalojoella – Inari-Saariselällä on mistä valita. Täältä löytyy sopivia melontareittejä sekä kovissa kuohuissa kannuksensa hankkineille konkareille että ensi kertaa kanoottiin hyppääville.

Melonta Lemmenjoella onnistuu aloittelijaltakin ja vie kulkijan legendaarisille kultamaille. Tenojoella SUP-lautailet Norjan ja Suomen rajajoella, ja vesiseikkailua voi jatkaa aina Jäämerelle asti. Inari-Saariselällä voit osallistua opastetulle melontaretkelle yhdessä koulutettujen oppaiden kanssa ja nauttia Lapin arktisista vesistä. Useat alueen yrittäjät myös vuokraavat kanootteja ja kajakkeja.

Tuntureiden taikaa, kultamaiden lumoa ja arktista kulttuuria

Inari-Saariselkä on kaukana pohjoisessa, missä sinua ympäröi arktinen luonto ja saamelainen kulttuuri. Kahdeksan vuodenaikaa tarjoavat mahdollisuuksia nauttia Pohjois-Lapin luonnosta ja kulttuurista hyvin monella tavalla, ympäri vuoden. Tarjoamme aidot olosuhteet nauttia lomastasi.  

Katso täältä kaikki aktiviteetit ja elämykset mitä Inari-Saariselkä tarjoaa! Voit selata alueen palvelutarjontaa vuodenaikojen tai matkakohteesi mukaan, tai tutkia juuri sinua kiinnostavia elämyksiä. Täältä löydät aidon Lapin.