Melonta ja vesiurheilu

Melontaa Lapissa

Lapin tunturijoet ja -järvet kutsuvat melomaan. Rauhallinen melontaretki erämaamaisemissa Inarijärvellä tai vaativa koskenlasku Ivalojoella – Inari-Saariselällä on mistä valita. Täältä löytyy sopivia melontareittejä sekä kovissa kuohuissa kannuksensa hankkineille konkareille että ensi kertaa kanoottiin hyppääville.

Melonta Lemmenjoella onnistuu aloittelijaltakin ja vie kulkijan legendaarisille kultamaille. Tenojoella SUP-lautailet Norjan ja Suomen rajajoella, ja vesiseikkailua voi jatkaa aina Jäämerelle asti. Inari-Saariselällä voit osallistua opastetulle melontaretkelle yhdessä koulutettujen oppaiden kanssa ja nauttia Lapin arktisista vesistä. Useat alueen yrittäjät myös vuokraavat kanootteja ja kajakkeja.

Tuntureiden taikaa, kultamaiden lumoa ja arktista kulttuuria

Pohjoisimmassa Lapissa sinua ympäröi arktinen luonto ja saamelainen kulttuuri. Kahdeksan vuodenaikaa tarjoavat mahdollisuuksia nauttia luonnosta ja kulttuurista hyvin monella tavalla, ympäri vuoden. Tarjoamme aidot olosuhteet nauttia lomastasi.  

Katso täältä kaikki aktiviteetit ja elämykset mitä pohjoisin Lappi tarjoaa! Voit selata alueen palvelutarjontaa vuodenaikojen tai matkakohteesi mukaan, tai tutkia juuri sinua kiinnostavia elämyksiä. Täältä löydät aidon Lapin.