Kilpailut ja arvonnat

Tältä sivulta löydät järjestämämme arvonnat ja kilpailut, niiden säännöt sekä kuvaukset.

Onnea arvontaan!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Voita upea matkapaketti kahdelle!

 GOLDEN ROUTE OF LAPLAND  

Tule kokemaan kauniin Pohjois-Lapin parhaita kohteita ympäri vuoden. Tämä reitti vie sinut Saariselän loputtomilta tuntureilta Inarijärven jylhien maisemien kautta mystiselle Lemmenjoelle. Näätämön rauhalliselta erämaa-alueelta on vain lyhyt matka eksoottiselle Jäämerelle, josta matka jatkuu Suomen huipulle Nuorgamiin. Reitti jatkaa tarunhohtoisen Tenojoen vartta kauniille Kiellajoelle Kaamaseen. Tervetuloa tutustumaan Pohjois-Lappiin!

Tutustu hankkeeseen
talvinen tie tunturissa

Palkinnon sisältö

  • Lentokenttäkuljetus Ivalon Lentoasemalta Saariselälle –  mukavasti Pajarin Taksilla 
  • Yksi yöpyminen upeissa maisemissa lasikuutiossa Kaunispään rinteellä Top Starissa aamiaisen kera  
  • Yksi yöpyminen jylhän Urho Kekkosen Kansallispuiston vieressä Sokostin Puilakka lomahuoneistossa  

Kilpailun säännöt

Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys arvontaan osallistumiselle.

Arvonnan järjestäjä:

Inari-Saariselkä Matkailu Oy
Sairaalantie 3a
99800 Ivalo
Y-tunnus:  09231665
Myöhemmin ”Järjestäjä”

Arvonta on voimassa 1.2.2022 klo 09 – 20.2.2022 klo 18.

Palkinto on käytettävä 31.10.2022 mennessä.

1. Järjestäjä järjestää arvonnan hallinnoimallaan verkkosivustolla. Arvontaan osallistuminen on ilmaista eikä edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista.

2. Arvontaan osallistuminen tapahtuu arvonnan yhteydessä erikseen kerrotulla tavalla.

3. Arvonta suoritetaan arvonnan viimeisestä osallistumispäivästä seuraavan viiden arkityöpäivän kuluessa.

4. Arvonnan palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin. Arvonnan palkinnon arvo ilmoitetaan arvonnan ilmoituksen yhteydessä.

5. Arvonnan suorittaa arvonnan järjestäjä. Arvonnan järjestäjä vastaa kaikista arvontaan liittyvistä kuluista.

6. Arvonnan päätyttyä voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti arvonnan suorittajan toimesta. Ellei voittajaa tavoiteta 5 arkipäivän sisällä ilmoittamisesta tai muussa kohtuullisessa ajassa palkinnon luonne huomioon ottaen, Järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle.

7. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi hallinnoimillaan sivustoilla, tileillä tai printtimedioissa.

8. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää arvonnan perustellusta syystä. Tällaisista muutoksista tiedotetaan arvonnan julkaisun yhteydessä.

9. Majoitukseen ei sisälly ruokailua ellei niin erikseen mainita. Mainittuihin ruokailuihin ei sisälly ruokajuomia.

10. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden poistaa sääntöjen vastaisen arvontaan osallistumisen ilman erillistä selitystä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä.

11. Mikäli arvonnan voittaja ei käytä kaikkea palkintoon kuuluvaa sisältöä, järjestäjä ei ole velvollinen korvaamaan palveluita rahallisesti voittajalle.

12. Järjestäjän vastuu osallistujaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista kilpailuun tai arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka kilpailuun osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista taikka järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista. Järjestäjä ei myöskään vastaa palveluiden saatavuudesta tiettynä hetkenä.