Uuden levyn kiertue tuo bändin myös PaPaNaan!!
Uniklubi kohosi 2000-luvun alussa suuren yleisön tietoisuuteen debyyttialbuminsa nimikappaleella Rakkautta ja piikkilankaa. Albumi myi reilusti platinaa ja ryhmä pokkasi samana vuonna Emma-pystin parhaana rock-tulokkaana. Menestyksekäs musiikkimatka jatkui. Modernin suomirockin lähettiläänä tunnettu ryhmä julkaiseekin nyt jo kahdeksannen albuminsa, joka kantaa nimeä 8. Tammikuun lopulla alkaa julkaisukiertue, joka päättyy vappuaattona Kangasala-taloon.
“Uusin albumimme kantaa nimeä 8 (kahdeksan). Vaikka 8 onkin maaginen luku, niin se on myös meidän kahdeksas studioalbumi. Menemättä sen enempää numerologian maailmaan, tuntuu uskomattomalta, että jälleen ollaan saatu albumillinen hyvää suomirokkia yksiin kansiin. Kilsat ei tunnu missään, vaan askel vain kevenee kohti näitä kevään mahtavia konsertteja ja keikkoja. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin”, Uniklubin keulakuva Jussi Selo kertoo fiiliksistään yhtyeen Facebook-sivulla.
Yhtyeen tulevalta levyltä on kuultu jo esimakua Jos tähän jään, Hetken olen vapaa, Hehkuvia kipinöitä ja Sammuttamaton -sinkkujen myötä.
Showtime n.23:15
Lippu: 20€

Tietoa tapahtumasta

Pvm

31.3.2023 - 1.4.2023

Aika

23:15 - 00:15

Sijainti

PaPaNa Bar, Inari

Nämä aktiviteetit saattavat kiinnostaa sinua

Ajankohtaista