Tuntureiden onni, ilo ja ihanuus – joogaurssilla pääset kokemaan pohjoista hurmaa ja saa vahvan kosketuksen luontoon. Päivät koostuvat jooga- ja meditaatio-, hengitys- ja luontoyhteysharjoituksista sekä erinäisistä aktiviteeteistä kuten patikoinnista ja maastopyöräilystä. Kurssilla retkeillään niin tunturissa, kuruissa kuin metsässä myös polkujen ulkopuolella. Ohjelmaan sisältyy myös paljasjalkaretki.

Kurssilla osallistutaan Nuku yö ulkona -tapahtumaan eli yksi yö yövytään metsähotellissa riippumatoissa, teltassa tai puuhun sijoitetussa teltassa eli tentsilessä. Kurssilaiset voivat osallistua myös muuhun päivän erikoisohjelmaan kuten retkeilytaitoihin, tähtiretkeen, metsätanssiin tai luontojoogaharjoitukseen.

Kurssilla tehdään ohjattuna dynaamista joogaharjoitusta. Harjoitukset syventävät hengitystä, notkistavat rankaa ja vetreyttävät kehoa. Taaksetaivuttavat, sydäntä avaavat harjoitukset voimaannuttavat. Mahdollisuuksien mukaan harjoituksissa huomioidaan osallistujien tarpeet ja toiveet. Osallistujalla on hyvä olla aikaisempaa kokemusta joogasta tai muuten liikunnallinen tausta, joogakurssi on tarkoitettu aktiivisille liikkujille ja joogaa jo harrastaneelle.

Lisätietoja täällä!

Event information

Date

28.8.2024 - 1.9.2024

Time

15:00 - 12:00

Location

Suomen Latu Kiilopää, Kiilopää

These activities might interest you

News