Vuosi on viimeisellä neljänneksellä ja katseet ovat kääntyneet kohti talvea. Monien mielessä siintää joululoma, mutta sitä ennen tunnelmaan on parasta virittäytyä pikkujoulujen merkeissä. Mikä olisi parempaa kuin juhlistaa mennyttä vuotta ystävien tai tiimin kesken pohjoisimmassa Lapissa?

Etsitpä sitten ensilumen aktiviteetteja pienemmälle tai isommalle ryhmälle, niin täältä löydät kaiken tarvittavan majoituksesta ruokailuun ja elämyksien pariin.

Pikkujoulupaketteja alueella

Pikkujoulut kahtena viikonloppuna Star Arctic Hotellissa

Järjestämme kauan kaivatut pikkujoulut hotellillamme Saariselällä kahtena viikonloppuna, 27.–30. lokakuuta sekä 10.–13. marraskuuta. Luvassa livemusiikkia, herkullisia illanistujaisia sekä tietenkin mahdollisuus toivomiinne elämysohjelmiin.

Pikkujoulupakettiin kuuluu sekä majoitus, aamiaiset että illalliset, alk. vain 173,00 € per henkilö (hinta sis. 2 hlö per sviitti), ja otamme vastaan sekä pieniä että suurempia ryhmiä – toiveidenne mukaan.

Varaa pikkujoulut sähköpostitse: reservations@stararctichotel.com

Enemmän ja vähemmän aikaa on vietetty etätöissä kukin tahollaan, mutta nyt viimeistään on taas kokoontua ja vaihtaa kuulumisia ja ajatuksia kasvotusten. Oletko kuullut lausahduksen kuinka liikeidea tai uudistus on lähtöisin saunan lauteilta? Se on aivan totta, sillä vapaa ilmapiiri ja inspiroiva ympäristö antaa tilaa uusille ideoille. Sauna onkin monen elämyksien täyteisen päivän kruunu ja alueelta löytyy valikoima saunoja, jotka voi varata vain omalle ryhmälle tai on mahdollista ostaa myös lippu yleisen vuoron ajalle. Monesta saunasta löytyy ulkoporeallas tai palju. Avantoonkin pääsee valikoiduissa kohteissa.

Pohjoisimman Lapin alueelta löydät parhaimmat tilat ja ruokailumahdollisuudet pikkujouluihin. Muistathan myös tarkistaa mahdolliset tarjoukset ja paketit isommalle ryhmälle!

Tietoa tapahtumasta

Pvm

18.10.2022 - 11.12.2022

Aika

Koko päivä

Nämä aktiviteetit saattavat kiinnostaa sinua

Ajankohtaista