Tervetuloa Metsäjoogaan!
Metsässä joogaaminen on mukavaa, rentouttavaa ja mieltä virkistävää. Tunti sopii kaikille ikään, kuntoon ja sukupuoleen katsomatta. Harjoitukset tehdään pääasiassa seisten, mutta istumme myös maahan. Voit ottaa mukaasi metsään soveltuvan maton tai muun alustan, mutta pärjäät myös ilman. Mahdollisesti viileillä ilmoilla myös torkkupeittoon kääriytyminen saattaa olla yleellisen ihanaa!

Pukeudu sopivasti sääolosuhteisiin nähden ja laita jalkoihisi metsässä liikkumiseen soveltuvat kengät. Suosittelemme peittävää ja väljää vaatetusta mukavuuden varmistamiseksi. Nojaamme harjoituksessa puihin eli ethän laita parasta puseroasi päälle. Tapahtumaa ei toteuteta kaatosateella, mutta pieni tihkusade ei haittaa.

Tiesitkö: Metsällä on todettu useissa tutkimuksissa hyviä vaikutuksia mieleen ja koko kehoon. Metsässä oleilu mm. parantaa immuunijärjestelmän toimintaa, alentaa verenpainetta, vähentää stressiä, kohottaa mielialaa, parantaa keskittymiskykyä, nopeuttaa parantumista, nostaa energiatasoa, parantaa unen laatua, vahvistaa luontoyhteyttä ja vahvistaa onnellisuudentunnetta! Mäntymetsästä ilmaan leviävät eteeriset öljyt tuovat meille lisäksi monia muita tervehdyttäviä vaikutuksia. Metsään lähteminen siis kannattaa varmasti!

Tapaamme Arctic sky:n pihassa osoitteessa Ruijankeino 2 klo 17.05
Lähdemme metsään klo 17.10 ja palaamme samaan paikkaan klo 18.00 mennessä. Joogaharjoituksen pituus on noin 50 minuuttia.

Voit ilmoittautua ennakkoon yksityisviestillä, puhelimella /whatsupilla 0401559700 tai sähköpostilla minna@arcticskylapland.com. Osallistuminen on mahdollista myös ilman ennakkoilmoittautumista. Tule ajoissa paikalle!

Tapahtuma on maksuton ja osa Inariviikkojen ohjelmaa.

Järjestäjä varaa mahdollisuuden muutoksiin. Harjoituksen ohjaajana toimii joogaohjaaja Minna Kataja (RYT500).

Mikäli sinulla on terveydellisiä haasteita tai olet raskaana, ilmoitathan etukäteen ohjaajalle asian huomioimiseksi harjoituksessa. Tarvittaessa konsultoi lääkäriäsi ennen osallistumista. Tunnille osallistutaan omalla vastuulla ja järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia.
Lisätietoja yksityisviestillä, sähköpostilla minna@arcticskylapland.com tai puhelimella /whatsupilla 0401559700.

Event information

Date

25.7.2024

Time

17:00 - 18:00

Location

Arctic Sky, Sodankylä

These activities might interest you

News