Kullanhuuhdonnan SM-kisoissa vaskoolit viuhuvat ja Lapin puhtaat kultahiput löytävät ottajansa keskellä kauneinta pohjoisen luontoa. Mutta tiesitkö, että kisoihin voi osallistua ensikertalainenkin – vaikka sinä itse?
Tankavaarassa on kilpailtu kullanhuuhdonnassa vuodesta 1973. Tapahtuma on voimakkaassa kasvussa, sillä joka vuosi kullanhuuhdonta ja -kaivuu Lapin rauhaisassa luonnossa lumoaa uusia ihmisiä.
Tämän vuoden SM-kilpailut järjestetään Tankavaarassa 29.7-31.7.2022! Ilmoittaudu kisaajaksi ennakkoon virallisilla kisasivuilla: www.tankavaaragold.fi
Majoitusta kisaviikonloppuna voit tiedustella Tankavaaran Kultakylästä: https://www.tankavaara.fi/
Kullanhuuhdonnan SM-kisoissa naisten ja miesten sarjan voittajat saavat palkinnoiksi matkalahjakortit vuoden 2022 Kullanhuuhdonnan maailmanmestaruuskilpailuihin. Muissa sarjoissa saavat voittajat palkitaan mitalein. Lasten ja nuorten sarjassa kaikki osallistujat palkitaan.
Aamiaista, lounasta ja à la Carte -annoksia tarjoilee televisiostakin tuttu Wanha Waskoolimies vain muutaman askeleen päässä kisapaikalta sekä tapahtumateltta kisa-alueella.
Tankavaara sijaitsee Urho Kekkosen kansallispuiston rajalla. Valikoima retkeilyreittejä johdattaa sinut lumoavan kauniiseen kansallispuistoon nauttimaan aidosta Lapin rauhasta.

Tietoa tapahtumasta

Pvm

29.7.2022 - 31.7.2022

Aika

Koko päivä

Sijainti

Tankavaaran Kultakylä, Tankavaara

Ajankohtaista