Nights of Northern Lights tarjoaa monipuolista ja laadukasta majoitusta sekä aktiviteettivälineiden vuokrausta keskellä arktista luontoa, Suomen ja EU:n pohjoisimmassa kylässä Nuorgamissa. Meillä voit nauttia luonnon rauhasta ilman suurten lomakylien ruuhkia. Kaikki majoituksemme ovat uniikkeja ja niissä on huomioitu se, että revontulien ja ympärillä olevien maisemien katselu on mahdollisimman nautinnollista ja voi tapahtua vaikka suoraan kylpyaltaasta, sängyltä tai sohvalta käsin. Meillä pääset myös yöpymään Suomen pohjoisimmassa Aurora Hut -iglussa, joka on uskomaton elämys, jota et unohda.

Kun haluat lähteä liikkumaan, Kaldoaivin erämaa kutsuu retkeilemään lukuisine mahdollisuuksineen. Voit liikkua jalkaisin, hiihtäen, lumikenkäillen, pyöräillen, veneellä, kanootilla tai vaikka moottorikelkan ja reen kyydillä. Tarvittaessa saat kauttamme luontoa tuntevan oppaan sekä vinkkejä retkillesi.

Majoitusyksikkömme sijaitsevat yhden Euroopan parhaimman lohijoen Tenon vierellä, joten kesällä mahdollisuutesi saada unelmiesi kalasaalis voi olla vain yhden heiton päässä. Puhdasvetisistä tunturijärvistä ja -lammista pääset pilkkimään talvellakin.

Sijaintimme on vain muutaman kilometrin päässä Norjasta ja Jäämereltä, jonne voit tehdä päiväretkiä tai halutessasi jatkaa lomaasi Norjan puolella pidempäänkin. Norjassa voit kokeilla esimerkiksi kuningasrapujen kalastusta.

Nights of Northern Lights on kohde, jossa viihdyt taatusti pidempäänkin jokaisena vuodenaikana. Tule kokemaan ainutlaatuinen arktisen luonnon rauha!

 

 

 

Yhteystiedot

Nights of Northern Lights

Lapinrinne 10

99990 Nuorgam

+358 443244280

nights.northernlights@gmail.com

facebook 

instagram

Verkkosivu

Yhteystiedot

Nights of Northern Lights

Lapinrinne 10

99990 Nuorgam

+358 443244280

nights.northernlights@gmail.com

facebook 

instagram

Verkkosivu

70°04'57.0"N 27°52'16.1"E

Nuorgam

EU:n pohjoisin kylä

Lisätietoa kohteesta