Lomakylä Valle sijaitsee Tenojoen rannalla Utsjoen kirkonkylän läheisyydessä

Lomakylä Valle on saamelainen perheyritys, jonka juuret ovat paikallisessa luonnossa ja kulttuurissa. Sijaitsemme tunturien syleilemän Tenon, Euroopan parhaan lohijoen, varrella Utsjoen kirkonkylän vieressä. Tarjoamme korkean laadun majoitus-, ravitsemus- ja opaspalveluita – kaikkina vuodenaikoina.

Ravintola Deatnu

Ravintola Deatnu on erikoistunut saamelaisiin perinneruokiin joiden teossa hyödynnetään mahdollisimman paljon paikallisten tuotteita ja luonnosta saatavia raaka-aineita. Tule maistamaan aitoja paikallisia makuja. Ruoat valmistetaan vuodenaikojen ehdoilla ja valmistuksessa on hyödynnetty tarkoin kaikkia eläin- ja kasvimaailman antimia kuten marjoja, sieniä, riistaa, kalaa ja poroa.

Majoitusta aivan Utsjoen keskustan tuntumassa

Lomakylä Valle sijaitsee aivan keskustan läheisyydessä 3 kilometriä Karigasniemeen päin Aittisuvannon rannalla. Lomakylä sijaitsee tunnetulla lohenkalastuspaikalla, josta voi seurailla kalastajien touhuja joelta tai vaihtoehtoisesti mennä itse kalalle.

Hotellihuoneet

Uudessa hotellissa on 12 kahden hengen huonetta, joista on upea näkymä Tenojoki-laaksoon. Hirsirakenteisessa hotellissa on moderni ja samalla perinteitä kunnioittava sisustus. Huoneissa on suihku- ja wc, taulu-tv, vedenkeitin sekä pieni jääkaappi.

Mökkimajoitus

Kahdeksan hengen huoneisto

Huoneistossa on neljä kahden hengen makuuhuonetta, sauna ja suihku, kaksi wc:tä, tilava keittiö, jossa takka, viihtyisä olohuone ja terassi joelle päin.

Neljän hengen mökit

Mökeissä on kaksi makuuhuonetta kahdella sängyllä, tupakeittiö, takka, sauna, suihku, WC ja terassi joelle päin.

Ohjelmapalvelut

Tutustu myös meidän ohjelmapalvelutarjontaa nettisivuillamme ja varaa paikkasi.

Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Lomakylä Valle

Ellintie 25, 99980 Utsjoki

+358 (0)400 948 210
info@holidayvillagevalle.fi

Facebook
Instagram

Verkkosivu

Yhteystiedot

Lomakylä Valle

Ellintie 25, 99980 Utsjoki

+358 (0)400 948 210
info@holidayvillagevalle.fi

Facebook
Instagram

Verkkosivu