Ainutlaatuisia elämyksiä lapsille

Ohjatut lapsille sopivat ohjelmakokonaisuudet tarjoavat ikimuistoisia elämyksiä ja lomamuistoja kotiin vietäväksi koko perheelle.

Lyhyt johdatus kullanhuuhdontaan vasta-alkajille

TANKAVAARAN KULTAMUSEO

Lyhyt johdatus kullanhuuhdontaan vasta-alkajille Opas neuvoo Kultamuseon huuhdonta-altaalla, kuinka harjaannut käyttämään kullantekolaitetta nimeltään vaskooli. Samalla kun koet itse miten kulta jää painavimpana pannun pohjalle, kuulet legendaarisia tarinoita kultakentiltä. Lopuksi huuhdontasaalis kerätään talteen ja olet hipun verran rikkaampi kuin tänne tullessasi.

Kullanhuuhdonnan alkeet pidetään kesäisin museon ulkoaltaalla ja talvella museon sisähuuhtomolla. Ohjelmaan sisältyy: Opastus ja tarvittavat välineet sekä pääsylippu Kultamuseoon. Huuhdotut Lapin kultahiput saa löytäjä pitää!

Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Tutustu ja varaa

Hippubingo

KULTAMUSEO TANKAVAARA
Hippubingo on koko perheelle mukavaa yhdessä tekemistä, jossa etsitään näyttelystä vastauksia esitettyihin kysymyksiin.
Palkintona mainetta ja kunniaa sekä löytämisen riemua keskellä Lapin kullan värikästä historiaa ja kansainvälistä kultahistoriaa.

Bingoa voi pelata museon aukiloaikoina maanantaista perjantaihin 10-16. Poikkeusaukiolot löytyvät nettisivuilta.

Bingo sisältyy pääsylipun hintaan.

Liput: 12 €/ 10€/ 6€/ alle 7v. 0€. Myös perhelippuja. Museokortti käy.
Asiakaspalvelu p. 016 626 171
info@kultamuseo.fi
www.kultamuseo.fi

Lue lisää

KAUNEUSHOITO LAPSELLE

AURORA SPA – SAARISELKÄ

TÄHTIHETKI Lapselle (4-14 v.)

* Minun ensimmäinen hierontani on lempeän tehokas ja mieltä rauhoittava kokemus. Hoidossa huomioidaan lapsen ikä ja elämyksen viimeistelee jännittävä saamealaismusiikki.

* Pienten varpaiden ja käsien hipsutteluhoito on kaunistava ja riemastuttava kokemus. Hoitoon kuluu käsien tai varpaiden kynsien hoito, lakkaus ja koristelu. sekä kevyt hieronta.

Tutustu ja varaa

Tutustu alueen aktiviteettitarjontaan