Pääset istumaan reen kyydissä läpi kauniiden maisemien Pielpajärvelle ja Inarijärvelle. Oppaamme antaa meille pilkkivälineet ja arvokkaita pilkkimisvinkkejä. Loppu onkin kalaonnesta kiinni. Kalaonnea haemme myös Ukonkiveltä, vanhalta saamelaiselta uhrisaarelta. Retken aikana tulistelemme ja nautimme nuotiokahvit ja retkieväät.

Tiedä, ennen kuin tulet

  • 4-11 vuotiaat lapset osallistuvat retkelle rekikyydillä. Pienten lasten kanssa yhden vanhemman pitää olla lasten kanssa reessä. 
  • Varaus on vahvistettu, kun Visit Inari on vastaanottanut maksun retkestä/aktiviteetista. Varukset lapsille (4-11 vuotta): -30% aktiviteeteista.
  • Visit Inari pidättää oikeuden keskeyttää aktiviteetti, mikäli osallistujia saattaa aiheuttaa itselleen ja toisille osallistujille mahdollisen vaaratilanteen.
  • Visit Inari pidättää oikeuden veloittaa lisäkuluja, mikäli aktiviteetilla tarvitaan erikoisjärjestelyitä (esim. lisää kuljetuskalustoa)
  • Visit Inari pidättää oikeuden muuttaa ohjelmaa turvallisuuden, sääolosuhteiden jne. vuoksi ilman ennakkoilmoitusta.
  • Retkien kesto on viitteellinen arvio keskimääräisestä ohjelman kestosta. Kesto voi muuttua johtuen tie-, sää tai muiden ennalta arvaamattomien olosuhdemuutosten johdosta. Visit Inaria ei voi pitää vastuussa, mikäli aktiviteetille/retkelle osallistuja kohtaa lisäkuluja viivästyksestä johtuen. 

Varaa nyt

Please accept marketing and statistic cookies to enable booking.

Tietoa

Kesto

4 tuntia

Varaus etukäteen

1 päivä

Vaikeustaso

Erittäin helppo

Vähimmäisikä

4

Ota yhteyttä yritykseen

Etkö löytänyt, mitä etsit? Ota yhteyttä yritykseen ja tiedustele lisää!

Ota yhteyttä