Pimeän ajan moottorikelkkailu läpi lumisten maisemien on huima kokemus. Huomaat hyvin pian, ettei talvinen luonto ole yöllä koskaan täysin musta. Hämärän metsän tykkylumiset puut tervehtivät retkeilijää matkan varrella ja mäkiset maastot tarjoavat vaihtelevan reitin, missä tunnet niin vauhdin hurmaa kuin erämaan rauhaa. Retkelle uskaltaa lähteä aloittelijakin, sillä opastamme osallistujat aluksi kelkkailun saloihin. Tunturin laella pysähdymme rauhassa katselemaan upeita näkymiä. Jos luonto on suosiollinen, saatamme nähdä yöllisen taivaan revontulia. Matkalla on hetki aikaa hörpätä myös kupillinen kuumaa juotavaa.

Tiedä, ennen kuin tulet

Huomioitavaa: Ohjelman kesto on 3 tuntia valmistelut mukaan lukien. Ajoaika on noin 2 tuntia. Keskimääräinen nopeus retkillämme on rajoitettu turvallisuus- ja liikennesääntöjen vuoksi. Kaksi henkilöä ajaa yhdellä moottorikelkalla, ajovuoron vaihto tapahtuu matkan aikana. Yksin ajaminen on mahdollista lisämaksusta. Kuljettajan on oltava vähintään 15 vuotias ja T-luokan ajokortin haltija.

Huomioithan, että alle 10-vuotiaat lapset matkustavat aina reessä aikuisen seurassa. Moottorikelkan kyydissä voi istua lapsi, joka on yli 140 cm pitkiä ja vähintään 10-vuotias.

Vahinkovakuutuksemme omavastuuosuus on 950 €.

Mitä minun on otettava mukaan?

Ota mukaan henkilökohtaiset tarvikkeesi (esim. kamera, mahdollinen lääkitys)

Lämmin talvivaatetus

Varaa nyt

Please accept marketing and statistic cookies to enable booking.

Tietoa

Kesto

3 tuntia

Varaus etukäteen

1 päivä

Vaikeustaso

Keskivaikea

Vähimmäisikä

4

Ota yhteyttä yritykseen

Etkö löytänyt, mitä etsit? Ota yhteyttä yritykseen ja tiedustele lisää!

Ota yhteyttä