Tutustu upeisiin tunturimaisemiin kelkkailemalla

Nauti kiireettömyydestä ja luonnon rauhastakelkkailemalla upeissa tunturimaisemissa. Reitti kulkee tunturin laelle, josta aukeavat mahtavat näköalat. Matkan aikana sinulla on aikaa ottaa kuvia ja tauolla opas tarjoilee sinulle lämmintä juomaa.

Tiedä, ennen kuin tulet

Huomaathan, että valitsemasi tapaamis-/hakupaikka vaikuttaa ohjelman tapaamis-/hakuaikaan. Tarkistathan oikean ajan sähköpostivahvistuksen liitteenä olevasta ticketistä.

Kaksi henkilöä jakavat yhden kelkan ja ajavat vuorotellen. Moottorikelkan kuljettajan on oltava vähintään 18-vuotias ja hänellä on oltava Suomessa voimassa oleva ajokortti. Moottorikäyttöisen ajoneuvon kuljettaminen alkoholin tai huumaavien aineiden tai lääkkeiden vaikutuksen alaisena on vastoin Suomen lakeja.

Lasten hinta oikeuttaa paikkaan oppaan kelkan vetämässä reessä. Aikuisen hinnan maksaessaan yli 140 cm:n pituinen lapsi voi istua moottorikelkan kyydissä aikuisen takana. Alle 2-vuotiaiden lasten osallistumista moottorikelkkasafareille ei suositella. Lapland Safaris North Oy varaa oikeuden evätä pienten lasten osallistumisen turvallisuussyistä (esim. haastavien sää- tai reittiolosuhteiden vuoksi).

Tämän safarin co2 päästöt on kompensoitu moottorikelkkojen osalta.

Omavastuun voi pienentää €150 maksamalla €15 / kuljettaja / safari.

Lisämaksusta 1 henkilö / kelkka 45 € / henkilö.

Lisätietoja Yleistä-osiossa

Mitä minun on otettava mukaan?

Otathan ajokorttisi mukaan moottorikelkkasafarille, koska poliisi voi tarkistaa kuljettajien ajokortit safarin aikana.

Varaa nyt

Please accept marketing and statistic cookies to enable booking.

Tietoa

Kesto

2 hours and 30 minutes

Varaus etukäteen

1 day

Vaikeustaso

Very easy

Vähimmäisikä

2

Ota yhteyttä yritykseen

Etkö löytänyt, mitä etsit? Ota yhteyttä yritykseen ja tiedustele lisää!

Ota yhteyttä